Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 ma-pe klo 9-15

Jäteastiahinnasto 2019

Myymme ja vuokraamme muovisia, pyörällisiä astioita, rullakoita. Lisäksi vuokraamme avolavoja ja vaarallisten jätteiden keräysastioita.

Vuoden 2019 alusta sekajäteastian tyhjennyshintaan sisältyy asuinkiinteistöillä harmaa jäteastia (140l, 240l, 360l, 660l). Tuomme kiinteistölle Pirkanmaan Jätehuollon vuokra-astian.

Avaa jäteastiahinnasto

Biojäte-, metalli- ja lasiastiat veloituksetta

Biojätettä kerätään ruskeaan 240 l tai 140 l pyörälliseen jäteastiaan. Tuomme asuinkiinteistölle Pirkanmaan Jätehuollon vuokra-astian. Vuokrahinta sisältyy tyhjennysmaksuun. Myös maksuttomaan metallin- ja lasinkeräykseen sisältyy vuokra-astiat. (Maksuttomuus koskee kuntavastuullisen jätehuollon piiriin kuuluvia asiakkaita, muttei yritysasiakkuuksia.)

Tarjoamme myös vaihtoehtoista ratkaisua tavallisille pinta-astioille lasin- ja metallinkeräykseen. Pintamallin säiliö on kahdella säkillä ja väliseinällä varustettu päältä nostettava, pohjasta tyhjennettävä keräysastia ja se on kiinnitettävissä tasaiselle maa- tai asfalttipohjalle. Lue lisää linkistä.

Meiltä voit ostaa myös tarroja astioiden merkintään, kylttejä jätetilaan sekä muita tarvikkeita ja varaosia.

Lavat

Vuokraamme 16 ja 24 kuution avolavoja lyhyitä talkoita ja siivousurakoita varten tai pidempään käyttöön esimerkiksi rakennus- tai purkutyömaalle. Kysy lavoista tarkemmin kunta- ja yrityspalvelun puhelinnumerosta (myös omakotiasukkaat!).

 

 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English