Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 ma-pe klo 9-15

Rakennusyhtiöt ja taloyhtiöt

Vuoreksen alueella Tampereella on käytössä jätteen putkikeräysjärjestelmä (lukuun ottamatta Mäyränmäen aluetta). Tälle sivulle on koottu ohjeita rakennusyhtiöille ja taloyhtiöille.

Asuntoyhtiöt ja -säätiöt sekä muut kiinteistöyhtiöt tulevat Pirkan Putkikeräys Oy:n B-osakkaiksi ja maksavat osakkeiden lisäksi kertaluontoisen liitäntämaksun.
 
Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@pjhoy.fi

1. Osakemerkinnät ja liittyminen putkijärjestelmään

Asuntoyhtiöt ja -säätiöt sekä muut kiinteistöyhtiöt merkitsevät Pirkan Putkikeräyksen osakkeita suhteessa tontin rakennusoikeuden kerrosneliöihin. Osakkeita merkitään kahdessa erässä ja ennen muuttoa maksetaan liitäntämaksu ja solmitaan liityntäsopimus. Myös liitäntämaksu perustuu rakennusoikeuden kerrosneliöihin. Yhteyshenkilöinä toimivat talouspäällikkö Jarkko Nissinen (ensisijainen) ja tiedottaja Paula Pokkinen (varahenkilö).

2. Putkijärjestelmän rakentamiseen liittyvät asiat


Yhteyshenkilönä toimii projekti-insinööri Tero Lehti (Vuores) ja rakennuttamispäällikkö Hannu Koisti (Ranta-Tampella).

3. Tunnisteavaimet ja asukasohjeet


Putkikeräyksen syöttöpisteiden luukut avautuvat sähköisillä tunnisteavaimilla. Uusien kiinteistöjen avaimet noudetaan muuttopäivän tuntumassa Pirkan Putkikeräyksen/Pirkanmaan Jätehuollon toimistolta. Avaimet voi luovuttaa asukkaille huoneistojen avainten kanssa. Avaintiedustelut toimistosihteeri Päivi Lahdensuu.

Taloyhtiökohtaiset asukasohjeet toimittaa Paula Pokkinen.

4. Isännöitsijä- ja laskutusmuutokset

Muuttuneet isännöinti- ja jätemaksun laskutustiedot ilmoitetaan laskutuspäällikkö Tarja Järviselle.
 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English