Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 ma-pe klo 9-15

Perusta biokimppa naapurin kanssa

Vaikuttaako kompostointi hankalalta? Haluaisitko lajitella biojätteen, mutta sitä ei synny tarpeeksi oman jäteastian täytteeksi? Perusta biokimppa naapurin kanssa!

Kimpassa jäteastian tyhjennysmaksu jaetaan kaikkien osallistujien kesken. Pirkanmaan Jätehuolto lähettää jokaiselle kimppa-astiaa käyttävälle osakkaalle oman laskun. 

>> Lue asiakaskokemus biokimpasta

Näin teet kimpan

  • sovi kimpasta yhden tai useamman naapurin kanssa
  • miettikää yhdessä jäteastialle sopiva paikka
  • täyttäkää kimppasopimus

Täytä ja tulosta kimppasopimus 
Huom! tiedostoa ei pysty tallentamaan. Muista allekirjoitukset. Palauta lomake postitse Pirkanmaan Jätehuollon toimistolle tai skannaa liitteenä sähköpostiosoitteeseen laskutus(at)pjhoy.fi

Biojätettä kerätään ruskeaan 240 l tai 140 l pyörälliseen jäteastiaan. Pirkanmaan Jätehuolto tuo kiinteistölle vuokra-astian. Vuokrahinta sisältyy tyhjennysmaksuun. Jäteastiat tyhjennetään kesäaikaan kerran viikossa. Talviaikana tyhjennysvälin voi pidentää kahteen viikkoon. Tyhjennyshintoihin sisältyy myös jäteastioiden pesu kaksi kertaa vuodessa. Bioastia voidaan suojata sisäsäkillä (maksullinen erillistilaus).

Hygieniasyistä biojäte on syytä pakata ennen keräysastiaan laittamista. Biojätteen pakkaamiseen voi käyttää esimerkiksi sanomalehteä, sokeri- ja jauhopusseja, muropakkauksia, märkälujia paperipusseja tai biohajoavia peruna- tai maissitärkkelyspohjaisia pusseja.

 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English