Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Uusi koti Vuorekseen

Oletko ostamassa tai rakentamassa pientaloa putkikeräyksen alueella Vuoreksessa? Tältä sivulta löydät ohjeita ja yhteystietoja.

Vuoreksen alueella Tampereella on käytössä jätteen putkikeräysjärjestelmä (lukuun ottamatta Mäyränmäen aluetta). Kaikki pientalot liittyvät putkijärjestelmän käyttäjiksi.


Pientalo on valmistumassa Vuorekseen

Liittyminen putkikeräysjärjestelmään

Ota yhteys Pirkan Putkikeräykseen, mikäli et ole vielä tehnyt liityntäsopimusta ja maksanut liityntämaksua. Liittyminen ja maksu tulee hoitaa kuntoon ennen muuttotarkastusta ja tunnisteavainten luovutusta. Liityntämaksun hintatiedot ja jätetaksa löytyvät linkistä. Liityntäsopimuksen malli on liitteissä. Liityntäasioissa yhteyshenkilöinä toimivat talouspäällikkö Jarkko Nissinen (ensisijainen) ja tiedottaja Paula Pokkinen (varahenkilö).

Pientalojen liityntämaksu on 1.1.2018 alkaen 3917,72 euroa (alv 24 %) (3159,45 euroa, alv 0 %).

Tunnisteavaimet

Putkikeräyksen syöttöpisteiden luukut avautuvat sähköisillä tunnisteavaimilla. Uusien kiinteistöjen avaimet (2 kpl) noudetaan muuttopäivän tuntumassa Pirkan Putkikeräyksen/Pirkanmaan Jätehuollon toimistolta. Avaintiedustelut: toimistosihteeri Päivi Lahdensuu.

Putkijärjestelmän kaikki keräyspaikat eivät ole vielä käytössä.

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)pjhoy.fi
 

Kiinteistön omistajanvaihdos

Putkikeräyksen liityntämaksu on kertaluontoinen ja liityntäsopimus sekä sähköiset avaimet siirtyvät uudelle omistajalle. Omistajanvaihdostiedot ilmoitetaan laskutuspäällikkö Tarja Järviselle. Myyjän tai uuden omistajan tulee ilmoittaa omistajavaihdoksesta kirjallisesti (esim. sähköpostilla) seuraavat tiedot: 

  • Kiinteistön osoite
  • Kiinteistön/putkiliittymän entiset omistajat
  • Kiinteistön/putkiliittymän uudet omistajat
  • Kaupantekopäivä
  • Päivämäärä, jolloin hallintaoikeus siirtyy uusille omistajille 

 Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)pjhoy.fi

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English