Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 ma-pe klo 9-15

Vastaanottopaikat

Ekopisteet

Alueellamme on noin 250 ekopistettä. Pisteet on tarkoitettu kodin lajitelluille hyötyjätteille (esim. paperi, pienmetalli ja lasi). Osassa pisteistä on myös kartonginkeräys. Hae lähintä pistettä omalla osoitteellasi.

Jäteasemat

Alueen 21 jäteasemalla vastaanotetaan kodin vaarallisia jätteitä (ongelmajätteet), sähkölaitteita, lajiteltuja hyötyjätteitä sekä alle 4 kuution eriä isoja esineitä, puu- ja  remonttijätettä ja sekajätettä. Huom! Tampereen Nekalassa, Vuoreksessa ja Kangasalla otetaan vastaan vain alle 2 kuution erät.

Jätekeskukset

Yhtiöllä on kaksi jätekeskusta, Tampereen Tarastenjärvellä ja Nokian Koukkujärvellä. Keskuksissa vastaanotetaan asumisessa syntyvän jätteen lisäksi yritysten ja teollisuuden omatoimisesti tuomia jätteitä. Keskukset palvelevat myös pientuojia.

Repe & Romu

Kuormurikaksikko Repe&Romu kiertää kunnissa keräämässä talteen kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet.

Vartti-kontit

Alueella on seitsemän Vartti-konttia, joihin voi viedä kodin vaarallisia jätteitä.

Aluejätepisteet

Haja-asutusalueella sijaitsevat noin 550 aluejätepistettä on tarkoitettu ainoastaan vuosimaksua maksaville asiakkaillemme, joilla ei ole omaa jäteastiaa kiinteistöllään. Vuosimaksuasiakkaat voivat viedä pisteisiin kodin päivittäisiä jätteitä, eli ns. keittiöroskapussit. Suuremmat jäte-erät, isot esineet ja remonttijätteet eivät kuulu aluejätepisteeseen, ne otetaan vastaan jäteasemalla.

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English