Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 ma-pe klo 9-15

Lue uusin 2030 - arki rullaa nyt ja tulevaisuudessa

2030 on lehti Tampereen kaupunkiseudun asukkaalle, joka arvostaa kestävää, toimivaa ja turvallista arkea.

Lue 2030 verkossa

 

2030 tarjoaa lukijalle niin arkea sujuvoittavaa hyötytietoa ja ratkaisuja arjen kestäviin valintoihin kuin myös hyviä fiiliksiä sekä valoisia näköaloja tulevaisuuteen.

Lehden aiheet nousevat niistä konkreettisista ja lähes itsestäänselvyyksinä pidetyistä asioista, jotka ovat välttämättömiä kaupunkilaisen hyvin rullaavalle arjelle. Näitä ovat energian- ja vedenkäyttöön liittyvät palvelut, jätteiden käsittelyn ja hyödyntämisen ratkaisut sekä mutkaton liikkuminen arjessa – eli niin yksityisen kuin joukkoliikenteen palvelut.

Lehteä julkaisevat Pirkanmaan Jätehuollon lisäksi Tampereen Sähkölaitos, Tampereen Vesi, Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo, Finnpark ja Tampereen Raitiotie.

2030-lehden painos on noin 210 000 ja se jaetaan julkisena tiedotteena talouksiin Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Ylöjärven ja Kangasalan alueella. 

 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English