Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 klo ma-pe 9-15

I love muovi -kampanja Tampereella 3.-5.4.

I love muovi on yhteisöllinen kampanja, joka näkyy kaikissa Yle:n kanavissa huhtikuussa. Kampanja avaa pakkausmuovin lajittelua ja tekee siitä yksinkertaista ja hauskaa. Tampere on mukana kisassa, jossa kerätään muovipakkauksia. Tule ja kanna muovisi kekoon! Päätapahtuma on Keskustorilla 5.4. klo 16-18.

Valtakunnallinen I love muovi auttaa ja rohkaisee ihmisiä ja yhteisöjä aloittamaan pakkausmuovin lajittelun. Muovin lajittelu ei ole monimutkaista, yksittäisten ihmisten pienistä lajitteluteoista syntyy suuri yhteisvaikutus. I love muovi -kampanja haastaa suomalaiset muovin lajittelun mestareiksi, sillä nyt on tullut aika toimia ja saada Suomi muovin lajittelun kärkijoukkoon!

Kampanja tekee huhtikuussa kiertueen eri puolelle Suomea ja vierailee Tampereella, Lahdessa, Vaasassa, Joensuussa ja Oulussa. Paikkakunnilla kilpaillaan leikkimielisesti siitä, mikä kaupungeista lajittelee eniten kierrätettävää pakkausmuovia. Voittajakaupunki selviää suorassa lähetyksessä lauantaina 4. toukokuuta Helsingissä!

Tampereella tapahtumia organisoi Pirkanmaan Jätehuolto sekä Visit Tampere yhteistyökumppaneineen. Kurkista linkkien takaa minkälaisia tapahtumia kamppanjan tiimoilta on tarjolla! Tapahtumia päivitetään ja lisätään.

Tampereella tapahtuu!

- 3.-4.4. Repen ja Romun kaverina kiertää Tampereen I love muovi -auto Aila. Ailaan voi tuoda muovipakkaukset, jotka kerätään I love muovi -kisan pottiin. Tampere on yksi kisakaupungeista. Katso aikataulu linkistä tai Roskakalenterista.

- 4.4. Pullaa ja pakkauksia Linnainmaan Prisman ekopisteellä klo 14-16. Tuo muovipakkauksia keräykseen, saat Martoilta pullakahvit (sadalle ensimmäiselle).

- 4.4. klo 17.30 Elokuvateatteri Niagarassa esitetään John Websterin Katastrofin aineksia. Pääsylippuna toimii muovipakkaus. Katso lisää linkistä.

- 5.4. klo 16-18 keskustorilla tapahtuma, jossa on paikalla mm. Yle, Pikku Kakkonen ja I love muovin Aila-auto, jonne voi tuoda muovipakkauksia kaupunkien väliseen keräyskisaan. Klo 17 Sambakoulu Roseira ja noin klo 17.20 Pikku Kakkosen Veera. Nopeimmille muovipakkausten tuojille vaihdossa Ylen:n kierrätysämpäri! 

Tampere on kisakaupunki! 3.-4.4. Repe&Romu -kierroksen mukana kiertää myös I love muovi -auto Aila! Tuo kyytiin kodin muovipakkaukset. 5.4. keskustorilla Tampereen päätapahtuma klo 16-18. Torilla menossa myös mm. Pikku Kakkonen ja muovipakkausten keräys!  
Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English