Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Pirkanmaan Jätevesipalvelut aloitti toimintansa

Yhteiskunnallinen yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja uuden lainsäädännön edellyttämiin saneerauksiin

Uusi jätevesiasetus koskettaa Pirkanmaalla noin 14 000 kiinteistöä. Haja-asutusalueiden jätevesien ympäristölle aiheuttamaa kuormitusta hillitsevä, tiukentunut jätevesiasetus astui voimaan huhtikuussa. Se vaatii vesistöjen läheisyydessä tai pohjavesialueilla asuvilta toimenpiteitä lähivuosien aikana.

Jätevesiasetuksen muutoksien piiriin kuuluvien pirkanmaalaisten helpotukseksi on luotu yhteiskunnallinen palveluinnovaatio. Pirkanmaan Jätehuollon itsenäinen tytäryhtiö Pirkanmaan Jätevesipalvelut Oy tarjoaa alueellista ja henkilökohtaista palvelua aina jätevesijärjestelmien suunnittelusta ylläpitoon saakka avaimet käteen -periaatteella.

Räätälöityä jätevesijärjestelmien suunnittelua ja toteutusta

Pirkanmaan Jätevesipalvelujen tehtävänä on auttaa haja-asutusalueiden asukkaita kustannustehokkaiden jätevesijärjestelmien hankinnassa, uudistamisessa ja ylläpitämisessä. Räätälöity  kokonaisuus sisältää alun kartoituksen ja jätevesisuunnittelun, asiakirjat ja luvat, laitteiden ja asennuksen kilpailutuksen ja -hankinnan, asennuksen valvonnan sekä käyttöönottokoulutuksen.

Kokonaisuutta voi täydentää vihersuunnitelmalla ja -toteutuksella järjestelmän asennuksen päätteeksi.

– Yhteiskunnallisen palveluinnovaatiomme avulla parannamme haja-asutusalueen asukkaiden elämänlaatua, suojelemme ympäristöä ja ylläpidämme kiinteistöjen arvoa. Alueellinen ja henkilökohtainen palvelu on toimintamme keskiössä, ja teemme muutostöistä asukkaalle mahdollisimman vaivattoman prosessin. Tällä madallamme kynnystä, jotta töitä ei aloitettaisi vasta pakon edessä, kertoo toimitusjohtaja Kari Jääskeläinen Pirkanmaan Jätevesipalveluista.

 Tutustu Pirkanmaan Jätevesipalvelujen verkkosivuihin

 

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki

English