Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Tammervoiman hyötyvoimalan vuosihuolto tehtiin kesäkuun alussa

Hyötyvoimalan vuosihuolto alkaa maanantaina 29.5. ja kestää noin kolme viikkoa. Laitoksella tehdään kunnossapitotarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä. Hyötyvoimalan kattilasta tarkastetaan mahdollisia korroosiovaikutuksia sekä arinan ja muurausten kunto.

 

Vuosihuollon aikana sekajätteet varastoidaan naapuriin, Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskukseen, josta ne tuodaan takaisin Tammervoimaan laitoksen käynnistyttyä juhannusviikolla. Alkuvuonna 2017 on poltettu jätettä jo noin 75 000 tonnia ja tuotettu energiaa yli 200 GWh, mikä vastaa noin puolta laitoksen suunnitellusta vuosituotannosta. Myös hyötyvoimalan käytettävyys on toteutunut kiitettävällä tasolla, jolloin jätteen vastaanotossa ei ole esiintynyt katkoksia.

Lisätietoja: Tammervoima Oy Mika Pekkinen, puh. 050 599 4300

Esittelyt ryhmille

Tammervoiman esittelyt päättyvät kesän ajaksi ja jatkuvat taas elo-syyskuussa. Uudet vierailuajat syksylle 2017 julkaistaan Tammervoiman verkkosivuilla. Laitoksella on vierailut vuoden 2016 maaliskuusta lähtien jo yli 5 000 vierasta.

Kokoa ryhmä ja lähde tutustumaan Tammervoiman hyötyvoimalaan. Varaa ryhmällesi tutustumisaika Tammervoiman varauskalenterista. Esittely kestää noin tunnin ja siinä kerrotaan jätteiden kierrätyksestä, energiahyötykäytöstä ja voimalan tekniikasta. Varaussivustolle pääset linkistä.

Tammervoiman hyötyvoimala sijaitsee jätteenkäsittelykeskuksen naapurissa Tarastenjärvellä Tampereella.

 

 

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki

English