Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 ma-pe klo 9-15

Pirkanmaan Jätehuolto Oy - kuntien oma yhtiö

Pirkanmaan Jätehuolto Oy on 17 kunnan omistama yhtiö, jonka tehtävä on tuottaa kunnille lakisääteisesti kuuluvat jätehuollon palvelutehtävät.

Palveluverkostoon kuuluvat kilpailutettu jätteenkuljetus, aluejäte- ja ekopisteet, paikalliset jäteasemat sekä Koukkujärven ja Tarastenjärven jätekeskukset. Verkostoa täydentävät muun muassa Repe&Romu -kierros sekä jätehuollon palveluneuvonta.

Yhtiö toimii omakustannusperiaatteella ja sen liikevaihto on 42,2 M€ (2018). Yhtiöllä on henkilökuntaa 86 ja toimialueella asukkaita noin 444 000.

Tytäryhtiöitä on kaksi: Pirkan Putkikeräys Oy ja Ranta-Tampellan Putkikeräys Oy tuottavat jätteiden putkikeräys- ja noutopalveluja. Osakkuusyhtiöistä Tammervoima Oy tuottaa sekajätteestä energiaa ja Ekokumppanit Oy huolehtii vastuullisen elämäntavan ja kestävän kehityksen edistämisestä.

Yhtiöllä ei ole omaa kuljetuskalustoa. Jätteiden kuljetukset hoitavat yksityiset, tarjouskilpailun perusteella valitut kuljetusliikkeet. Jätehuoltoa valvovat kuntien ympäristöviranomaiset.

  • perustettu 1994
  • Y-tunnus 0968008-1, kotipaikka Tampere

Toiminta-ajatus

Hoidamme osakaskuntiemme vastuulle säädetyn jätehuollon palvelutehtävän osakassopimuksessa ja yhtiöjärjestyksessä sovittujen periaatteiden sekä lainsäädännön mukaan.

Yhtiön strategia

Yhtiön arvot

  • Vastuullisuus
  • Yhdessä onnistuminen
  • Palvelevuus
  • Taloudellisuus

Yhtiön käytännön toimintaa ohjaa sertifioitu ympäristöjärjestelmä.

 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English