Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Vaihde: (03) 240 5111, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Moreeniassa tavaranvaihtopäivä 19.11. ja Sampolassa keskustelutilaisuus 25.11.

Euroopan jätteen vähentämisen viikko yhdistää koko maanosan tavoittelemaan entistä resurssitehokkaampaa ja vähemmän jätettä tuottavaa arkea ja elämäntapaa. Tervetuloa mukaan tapahtumiin!

Lauantaina 19.11. klo 10–14 Pirkanmaan Jätehuolto ja Ekokumppanit järjestävät Ympäristötietokeskus Moreeniassa Tampereella tavaranvaihtopäivän. Tavaranvaihtopäivässä vaihdetaan leluja ja muita ehjiä tavaroita. Ympäristötietokeskus Moreenia sijaitsee osoitteessa Valssipadonraitti 3. Sisäänkäynti 2:n kerroksen saliin on patosillan kautta.

Perjantaina 25.11. klo 18 Sampolan juhlasalissa Tampereella Esko Valtaoja ja Osmo Soininvaara kertovat, mitä mieltä ovat ovat kuluttamisesta, onnellisuudesta ja niiden suhteesta luonnonvaroihin. Tervetuloa mukaan!

Lisäksi valtakunnallisessa yhteiskampanjassa kuntien jäteyhtiöt toteuttavat alakouluille suunnatun Tähteitä nolla! -ruokahävikkikampanja. Roskiin menevää ruokaa vähentämään on jälleen haastettu satoja kouluja eri puolilla Suomea.

Jätteen vähentämisen viikon koko Suomen organisaattorina toimii Jätelaitosyhdistys ry yhteistyössä Pirkanmaan Jätehuollon ja Ekokumppaneiden kanssa. Viikon sivuille pääset linkeistä.

Lisätiedot: leena.karppi(at)tampere.fi.

 

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki