Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Haemme henkilöstöasiantuntijaa

Tehtävässä pääset toteuttamaan yrityksen HR-strategiaa ja vastaat mm. rekrytointien koordinoinnista, työsuhteeseen liittyvistä asioista, toimit työterveyden yhteyshenkilönä ja osallistut yrityksen kehittämisprojekteihin.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä esimiesten ja yrityksen johdon kanssa. Toimit päivittäin esimiesten tukena henkilöstöasioiden asiantuntijana ja olet mukana jalkauttamassa sovittuja yhteisiä käytäntöjä. Työpisteesi sijaitsee Tampereen Tampellassa.

Etsimämme henkilö on henkilöstöasioiden ammattilainen, jolla on kattava työkokemus vastaavista HR-tehtävistä. Odotamme sinulta hyvää työlainsäädännön ymmärrystä ja monipuolista kokemusta työsuhdeasioista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Käytössämme on Avainta työehtosopimus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan HR-tehtävien parissa ja asiantuntijaorganisaation tuen työllesi. Tehtävä on puoli vuotta kestävä sijaisuus.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Jätä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen 22.3. mennessä osoitteessa www.adecco.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English