Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 klo ma-pe 9-15

Biojäte laulattaa ja pistää pohtimaan maailman tilaa

Roskapätkä-elokuvien näytökset pidetään torstaina 7.3. klo 12 ja 13.30 Hällä-näyttämöllä Tampereella. Lyhytelokuvissa nuoret kertovat, mitä he ajattelevat ympäristöasioista ja kulutustavoista. Tänä vuonna Roskapätkien teemana on biojäte.

Nuoret elokuvantekijät Ruovedeltä, Pälkäneeltä, Vesilahdelta, Ikaalisista, Juupajoelta ja Tampereelta vyöryttävät leffansa Hällän kankaalle kahdessa kaikille avoimessa näytöksessä. Biologian tunnilla uniin ilmestyy yksisarvisia, jonnet eivät ymmärrä maailman tilaa ja biojäte laulattaa musiikkivideossa. Myös banaanit ja biokaasu innostivat nuoria animaattoreita.

Roskapätkät on ideoitu ja toteutettu nuorten elokuvatyöpajoissa, joista ovat vastanneet Pirkanmaan Elokuvakeskus ja Pirkanmaan Jätehuolto. Lyhytelokuvat ovat osa Pirkanmaan Jätehuollon neuvontaprojekteja, joissa ympäristötietoa tarjotaan taiteen ja elämysten keinoin.

Tervetuloa näytökseen!
 
Tämä on jo neljäs tuotantokausi! Aikaisemmat Roskapätkät http://pjhoy.fi/Tietori/Roskapatkat

Lisätietoja:
Pirkanmaan Jätehuolto Oy
ympäristökouluttaja Erkki Piippo, puh. 050 301 5642

Pirkanmaan Elokuvakeskus
mediapedagogi Kalle Raittila, puh. 050 571 8664

Tiedote julkaistu 4.3.2019

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English