Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Sata syytä lajitella

Osallistu Sata syytä lajitella -kisaan ja kerro, mikä kannustaa sinua jätteiden lajitteluun. Voit osallistua kisaan sosiaalisessa mediassa tai verkkosivuillamme. Julkaisusi voi sisältää kuvaa, tekstiä tai videota.

 

Osallistu somessa

Twitterissä osallistut käyttämällä postauksessa tunnistetta #100syytälajitella, #kotikunta (esim. #tampere) ja tagia @Jatehuolto

Facebookissa julkaise postauksesi Sata syytä lajitella -tapahtumasivulla ja käytä tunnistetta #100syytälajitella, #kotikunta (esim. #tampere). Facebook ei ole osallisena kilpailussa.

Osallistu verkossa

Osallistu kisaan täyttämällä ja lähettämällä verkkolomake.

Kisaohje

Kisaan voivat osallistua Pirkanmaan Jätehuollon omistajakuntien asukkaat. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 100 euron arvoinen lahjakortti Lippu.fi-tapahtumiin. Kisaan voi osallistua 31.10.2017 saakka. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi voittaja sekä poimintoja osallistujien julkaisuista julkistetaan verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa joulukuussa 2017.
 

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki