Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 klo ma-pe 9-15

Vuoreksen jäteasema aukeaa toukokuussa

Tervetuloa tutustumaan uuteen jäteasemaan! Vuoreksen jäteasemalla on avoimet ovet perjantaina 3.5. klo 14–18. Jätteiden vastaanotto alkaa maanantaina 6.5.

Vuoreksen jäteasema on avoinna ma–pe klo 8–20. Henkilökunta on paikalla klo 12–18. Arkipyhinä on itsepalveluasiointia klo 8–20. Asemalla voi käydä autolla, pyörällä tai jalkaisin. Osoite on Mäyränmäenkatu 18, Tampere.

– Ensimmäisellä kerralla kannattaa tulla käymään henkilökunnan ollessa paikalla, jotta asiointi tulee tutuksi. Tämän jälkeen on helpompi tulla itsepalveluaikana, aluepäällikkö Tero Hapaala sanoo.

Jäteasemalle voi tuoda maksutta kodin vaaralliset jätteet, materiaalina hyödynnettävät jätteet (metallit, paperit, kartongit, lasipakkaukset) sekä isot ja pienet sähkölaitteet. Puu- ja sekajätteen tuomisesta, esimerkiksi rikkinäinen sohva, menee maksu.

Verkkosovellus maksamista varten

Jätemaksut voi jatkossa maksaa verkkosovelluksella, jonka käyttäjäksi asiakas rekisteröityy. Sovelluksen avulla avataan myös Vuoreksen jäteaseman portti. Sovelluksen verkko-osoite julkaistaan Vuoreksen jäteaseman avajaisten yhteydessä.

Sovelluksella voi maaksaa kaikilla muillakin Pirkanmaan Jätehuollon jäteasemilla. Myös pankkikortti käy maksuvälineenä silloin, kun henkilökunta on paikalla.

Pirkanmaan Jätehuollolla on alueellaan 21 jäteasemaa. Asemilla käy vuosittain yli 120 000 asiakasta.

Katso tästä jäteasemien aukioloajat ja yhteystiedot

Katso tästä jäteasemien hinnat

 

Vuoreksen jäteasema edustaa modernia infrarakentamista ja puuarkkitehtuuria. Suunnittelussa on otettu myös ympäristönäkökohdat entistä tarkemmin huomioon. Aurinkopaneelit tuottavat uusiutuvaa energiaa ja jäteasema on energiaomavarainen. Hulevesiä tarkkaillaan jatkuvasti ja ne käsitellään asianmukaisesti.
 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English