Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Jäteastiatyhjennykset ja lietekuljetukset saattavat viivästyä lumen ja liukkauden takia

Tiet ovat tällä hetkellä hyvin lumisia ja liukkaita, eivätkä jäte- ja lieteautot pysty ajamaan kaikille kiinteistöille. Etenkin sivutiet ovat isoille autoille haastavia. Maltti on nyt valttia!

Huolellisesti tehdyt lumityöt ja hiekoitus kulkuväylillä sekä jätetiloissa auttavat jätteenkuljettajan arkea. Lumet on tärkeä puhdistaa myös jäteastioiden kansilta. Varsinkin ns. pikakonttien päälle jäänyt lumi ja jää voi aiheuttaa vaaratilanteita jätteenkuljettajille.

Kunnollinen hiekoitus auttaa kuljettajia painavia astioita siirrellessä. Myös tuulihaka jätekatoksen ovessa estää kolhuja.

Lukkojen huolto ja voitelu

Myös jätetilan lukkojen kunto ja voitelu on hyvä tarkastaa säännöllisesti - näin jätetyhjennykset sujuvat!

Pakkaa jätteet huolella

Talven aikaan biojäte jäätyy helposti kiinni astiaan, eikä sitä saada kunnolla tyhjäksi. Huolellinen pakkaaminen sanomalehteen tai maatuvaan pussiin auttaa asiaa. Jäteastioihin ei myöskään saa laittaa nestemäisiä jätteitä, kuten keittoja tai liemiä. 

 

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki

English