Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Vaihde: (03) 240 5111, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Liukas keli tuntuu myös jätehuollossa

Teiden ja pihojen liukkaus voi viivästyttää jäteastioiden tyhjennyksiä. Muista lumityöt, hiekoitus ja pihavalaistus - jätteenkuljettajasi kiittää!

Kiinteistön jätetilojen ja kulkuväylien huolellisesti tehdyt lumityöt pelastavat jätteenkuljettajan monelta haaverilta. Lumien puhdistus myös jäteastioiden kansilta on tärkeää, varsinkin ns. pikakonttien päälle jäänyt lumi ja jää aiheuttaa monia vaaratilanteita jätteenkuljettajille.

Kunnollinen hiekoitus pitää kuskin pystyssä painavaa astiaa siirrellessä. Tuulihaka jätekatoksen ovessa estää kolhut niin kuskilta kuin jäteastian kyljestä.

Pakkaa jätteet huolella

Talven aikaan biojäte jäätyy helposti kiinni astiaan, eikä sitä saada kunnolla tyhjäksi. Huolellinen pakkaaminen sanomalehteen tai maatuvaan pussiin auttaa asiaa. Nestemäisiä jätteitä ei myöskään saa laittaa biojäteastiaan, kuten ei muihinkaan jäteastioihin.

Muista myös lukon huolto ja voitelu

Myös jätetilan lukkojen kunto ja voitelu on hyvä tarkastaa säännöllisesti - näin jätetyhjennykset sujuvat!

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki