Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 klo ma-pe 9-15

Juhannusviikko ja jätehuolto

Keskikesän juhla lähenee. Juhannusviikolla jätehuolto hoidetaan neljässä päivässä. Juhannus vaikuttaa myös aukioloaikoihin.

Aukioloajat

Torstaina 20.6. Koukkujärven ja Tarastenjärven jätekeskukset sulkeutuvat jo klo 18. Muut toimipisteemme palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Juhannusaattona 21.6. ja juhannuspäivänä 22.6. kaikki toimipisteemme ovat suljettuina.

Jäteastioiden tyhjennykset ja lietekuljetukset

Juhannus muuttaa jäteastian tyhjennyspäivää siten, että juhannusviikolla tyhjennyspäivä pääosin aikaistuu totutusta.

Myös lietekuljetuksissamme on kiirettä. Jos et välttämättä tarvitse tyhjennystä juuri juhannusviikolle, kannattaa odottaa maltilla juhlan yli. Juhannusviikolle jo tilatut kaivotyhjennykset pyritään saamaan ajettua sovitusti.

Kotiporttikeräyksen tyhjennyspäivä on juhannusviikolla keskiviikko 19.6.

Asiakaspalvelumme palvelee juhannusviikolla ma-to klo 9-15 ja jälleen maanantaina 24.6. klo 9 alkaen.

Kiireelliset lietteen hälytystyhjennykset tilataan numerosta (03) 240 5112. Huomioithan, että päivystystyhjennyksestä peritään sako- ja umpikaivolietetaksan mukainen lisämaksu.

Huolehditaan yhdessä siisteydestä!

Jotta kesäluonto säilyy juhlakunnossa, kannattaa lajitella sekä huolehtia yhteisten jätepisteiden siisteydestä. Monet jätteet ennättää viedä pisteisiin arjen alettua juhannuksen jälkeen. Isompien siivous- ja remonttijätteiden sekä vanhojen kodinlaitteiden oikea osoite on jäteasema.

Valoisaa juhannusjuhlaa! 

 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English