Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Kesäksi töihin!

Haemme opiskelijoita kesätöihin eri tehtäviin ja toimipaikkoihin. Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2019.

Olethan iältäsi vähintään 18 vuotias. Kerro hakemuksessasi, mihin tehtäviin ensijaisesti haet. Lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen rekry@pjhoy.fi. Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse, ei puhelinyhteydenottoja suoraan toimipisteisiin.

Etsimme kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Vaaka-asema

Työtehtäviäsi on jätekuormien vastaanotto jätekeskuksissa. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa maanantaista lauantaihin. Jätekeskuksemme sijaitsevat Nokian Koukkujärvellä (Koukkujärventie 361) ja Tampereen Tarastenjärvellä (Hyötyvoimankuja 2). Huomioi kulkeminen, sillä jätekeskuksiin pääseminen julkisella liikenteellä on haastavaa.

Jätekeskus

Työtehtäviäsi ovat pientuoja-alueen ylläpitotehtävät sekä ulko- ja piha-alueiden hoitotyöt jätekeskuksissa. Toivomme, että opiskelet esimerkiksi kiinteistönhoitoa tai muuta soveltuvaa alaa. Jätekeskuksemme sijaitsevat Nokian Koukkujärvellä (Koukkujärventie 361) ja Tampereen Tarastenjärvellä (Hyötyvoimankuja 2). Huomioi kulkeminen, sillä jätekeskuksiin pääseminen julkisella liikenteellä on haastavaa.

Vaarallisen jätteen asema

Työtehtäviäsi ovat vaarallisen jätteen vastaanotto ja varastonhoito Tarastenjärven vaarallisten jätteiden Varma-asemalla (Hyötyvoimankuja 2, Tampere) sen aukioloaikoina. Huomioi kulkeminen, sillä jätekeskuksiin pääseminen julkisella liikenteellä on haastavaa.

Jäteasema

Työtehtäviäsi ovat asiakaspalvelu ja neuvonta, jätteiden lajittelu ja pakkaaminen (myös trukin käyttö) sekä aseman kunnossapitotyöt aseman aukioloaikoina. Työskentelet Nekalan jäteasemalla (Viinikankatu 46, Tampere).

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelussamme teet asiakaspalvelutyötä puhelimitse sekä sähköisissä asiointikanavissa. Työtä tehdään toimistotyöaikana maanantaista perjantaihin toimistollamme osoitteessa Kelloportinkatu 1, Tampere.

Taloushallinto

Taloushallinnossa työtehtäviäsi ovat reskontranhoito, kirjanpito ja maksuliikenteenhoito sekä asiakaspalvelutyöskentely puhelimessa laskutukseen liittyen. 

Arvostamme ymmärrystä taloushallinnon prosesseista ja kokonaisuuksista.Tehtävissä tarvitset oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Työtä tehdään toimistotyöaikana maanantaista perjantaihin toimistollamme osoitteessa Kelloportinkatu 1, Tampere.

Viestintä

Viestinnässä pääset ideoimaan, tekemään ja tuunaamaan monenlaista sisältöä kuten kuvaa, somevideota, verkkotekstiä (myös englanniksi) tai vaikka printtimainosta. Odotamme, että olet viestinnän opiskelija. Työtä tehdään toimistotyöaikana maanantaista perjantaihin toimistollamme osoitteessa Kelloportinkatu 1, Tampere.

 

 
Myöhemmin keväällä avaamme näille sivuille nuorten 15-17 vuotiaiden kesäharjoittelijoiden haun (kahden viikon työjakso jätekeskuksissa).
Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English