Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 klo ma-pe 9-15

Tervetuloa kompostointikurssille!

Kompostointi on luonnonmukainen tapa päästä eroon kodin ruoka- ja puutarhajätteistä. Mutta miten perustetaan toimiva komposti ja miten sitä hoidetaan hyvällä menestyksellä? Kompostointikurssilla käydään läpi mm. kompostoinnin perusteet, hoito sekä yleisiä ongelmakohtia. Tervetuloa! Voit myös tilata ryhmällesi oman kompostointikurssin.

Kompostointi on oikea ekoteko! Oman pihan maatuvien jätteiden ravinteet saat takaisin luonnon kiertokulkuun, kun kompostoit niistä muhevaa multaa.

Kurssit järjestää Pirkamaan Martat yhteistyössä Pirkanmaan Jätehuollon kanssa. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja osaan tulee ilmoittautua etukäteen.

Avoimet kompostointikurssit 2019

8.5. klo 17-19 Kompostointikurssi Litukan siirtolapuutarhalla

Litukan siirtolapuutarha (os. Omenatie). Litukan uudella puolella, Omenatiellä Litukanojan varrella
Kompostointi on luonnonmukainen tapa päästä eroon kodin ruoka- ja puutarhajätteistä. Mutta miten perustetaan toimiva komposti ja miten sitä hoidetaan hyvällä menestyksellä? Kompostointiluennolla käydään läpi mm. kompostoinnin perusteet, hoito sekä yleisiä ongelmakohtia. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

5.6. klo 17-19 Kompostointikurssi Lastenpuutarha Piparmintussa
Laulunmaankatu 20, 33800 Tampere

Kompostointi on oikea ekoteko! Oman pihan maatuvien jätteiden ravinteet saat takaisin luonnon kiertokulkuun, kun kompostoit niistä muhevaa multaa. Tule kompostointikurssille kuulemaan niksit toimivaan kompostiin. Puhumme mm. mitä komposti vaatii toimiakseen ja mitkä ovat yleisimmät ongelmakohdat kompostoinnissa. Käymme läpi myös ruokajätteen kompostointia. Huom! Puutarhalle ei voi tulla autolla. Autot jätetään Laulunmaankadun varteen, josta kävellään Laulunmaankatu 20 edestä lähtevää hiekkatietä alas. Pukeudu säänmukaisesti, oleskelemme ulkotiloissa.

1.7. klo 17-19 Selkokielinen kompostointikurssi Hiedanrannassa
Tehdaskartanonkatu 38, 33400 Tampere. Syötävän puiston kasvihuonealue.

Tervetuloa kuulemaan vinkit kompostoinnista selkokielellä.  Puhumme mm. mitä komposti vaatii toimiakseen ja mitkä ovat yleisimmät ongelmakohdat kompostoinnissa. Käymme läpi myös ruokajätteen kompostointia. Kurssi järjestetään yhdessä Active Refugees in the Community -hankkeeseen osallistuvien maahanmuuttajien kanssa. Pukeudu säänmukaisesti, oleskelemme ulkotiloissa.

10.7. klo 17-19 Kompostointikurssi Nekalan siirtolapuutarhalla
Muotialantie 43, Tampere. Nekalan siirtolapuutarhan saunalla


Kompostointi on luonnonmukainen tapa päästä eroon kodin ruoka- ja puutarhajätteistä. Mutta miten perustetaan toimiva komposti ja miten sitä hoidetaan hyvällä menestyksellä? Kompostointiluennolla käydään läpi mm. kompostoinnin perusteet, hoito sekä yleisiä ongelmakohtia.
 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English