Henkilökunta | Pjhoy Siirry sisältöön

Henkilökunta

Missiomme on olla ympäristölle paras, ja tätä tavoittelemme työssämme joka päivä. Meitä on tavoitetta toteuttamassa Pirkanmaan Jätehuollossa tällä hetkellä noin sata henkilöä. Omia työntekijöitämme työskentelee yhtiön neljässä toimipisteessä; Tampereella Tampellan toimistolla, Nekalan jäteasemalla sekä Tarastenjärven jätekeskuksessa. Lisäksi Nokian puolella Koukkujärvellä pyöritämme jätekeskusta ja vuonna 2021 käyttöönotettua Biomyllyä. Joukkoomme liittyi vuoden aikana kahdeksan uutta työkaveria.

Työyhteisöviestinnän kehittämisen vuosi

Työskentelemme useassa toimipisteessä ja nykyään myös etätyömahdollisuuksia hyödyntäen, joten sisäisen viestinnän eli työyhteisöviestinnän onnistumisen merkitys on entisestään kasvanut. Vuonna 2021 yhtiössä laadittiin työyhteisöviestinnän suunnitelma ja pelisäännöt. Projektia veti kaikki toimipisteet kiertänyt ja yksiköiden tarpeita kartoittanut viestintäpäällikkö Suvi Suomalainen.

Meillä jokainen on työyhteisöviestijä ja viestimällä autamme toisiamme onnistumaan. Tänä vuonna seuraamme viestinnän sujumista ja vuoden 2023 alussa mestarisuoritukset palkitaan työyhteisöviestinnän Roscareilla.

98
henkilökuntaa
131
koulutuspäivää
142
havaintoa ja kehitysehdotusta