Biorieha ja Ympäristötori peruttu koronatilanteen vuoksi | Pjhoy Siirry sisältöön

Biorieha ja Ympäristötori peruttu koronatilanteen vuoksi

Pirkanmaan Jätehuollon uuden biolaitoksen, Biomyllyn, avajaisriehaksi tarkoitettu koko perheen Biorieha-tapahtuma on jouduttu perumaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Tapahtuma piti olla Sorsapuistossa 11.9.2021 kello 12 alkaen. 

– Näissä olosuhteissa Bioriehan järjestäminen ei ole mahdollista, vaikka kuinka haluaisimmekin juhlistaa koko kansan kesken Koukkujärvelle avautunutta Biomyllyä. Koronatilanne on epävakaa ja pahentunut viime viikkojen aikana, joten koko perheelle tarkoitetun kohtaamiseen ja hauskanpitoon keskittyvän tapahtuman peruminen on ainut vaihtoehto, kertoo tapahtuman tuottaja Jenni Ruotsalo.

Perinteinen Tammelantorin Ympäristötori on niin ikään peruttu. Ympäristötori piti järjestää maanantaina 30.8.2021 klo 16 alkaen. Repen & Romun piipahdus Tammelantorilla 30.8. on myös peruttu.

– On erittäin harmillista, että odotettu ja perinteinen Tammelantorin Ympäristötori joudutaan perumaan. Isot yleisötilaisuudet joutuvat vielä odottamaan turvallisempia aikoja, jotka toivottavasti häämöttävät jo lähitulevaisuudessa, kertoo Ekokumppanit Oy:n projektipäällikkö Sanni Kouhi.

Niin Biorieha kuin Tammelantorin Ympäristötorikin on siirtynyt jo kertaalleen. Biorieha piti aluksi järjestää jo toukokuussa ja Ympäristötori kesäkuussa. Bioriehan uutta päivämäärää ei toistaiseksi ole mietitty. Tammelantorin Ympäristötori -tapahtuma pyritään järjestämään ensi vuonna perinteiseen tapaan kesäkuussa.