Siirry sisältöön

Syksyn kompostointikurssit

Pirkanmaan Jätehuolto tarjoaa kompostoinkursseja ja -luentoja. Tapahtumat järjestää Pirkanmaan Martat.

Kompostoinnin ABC -kurssi

Aika: 12.8. klo 17-19
Paikka: Sasin päiväkoti, Sasintie 81, 39100 Hämeenkyrö

Miten rakennetaan toimiva komposti? Miten kompostia hoidetaan? Mikä sopii kompostin seosaineeksi? Kurssilla käydään läpi kompostoinnin perusteet sekä yleisimmät ongelmakohdat. Puhumme sekä ruokajätteen että puutarhajätteen kompostoinnista. Kurssilla tehdään kompostia käytännössä, joten ota mukaasi lapio/talikko ja työkäsineet, sekä pukeudu säänmukaisesti.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Ei ennakkoilmoittautumista. 

Kompostoi oikein! Kompostointikurssi Raholassa

Aika: 21.8. klo 17-19
Paikka: Viljelijäntie, 33300 Tampere. Kokoonnumme kesäkeittiön uudella terassilla, pukeudu sään mukaisesti!

Miten rakennetaan toimiva komposti? Miten kompostia hoidetaan? Mikä sopii kompostin seosaineeksi? Luennolla käydään läpi kompostoinnin perusteet sekä yleisimmät ongelmakohdat. Puhumme sekä ruokajätteen että puutarhajätteen kompostoinnista.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Ei ennakkoilmoittautumista.

Toimiva komposti -kompostointikurssi Hiedanrannassa

Aika: 8.9. klo 18
Paikka: Hiedanrannan Syötävä puisto, Tehdaskartanonkatu 38, 33400 Tampere

Miten rakennetaan toimiva komposti? Miten kompostia hoidetaan? Mikä sopii kompostin seosaineeksi? Luennolla käydään läpi kompostoinnin perusteet sekä yleisimmät ongelmakohdat. Puhumme sekä ruokajätteen että puutarhajätteen kompostoinnista. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tilaisuuden tarjoaa Pirkanmaan Jätehuolto Oy, yhteistyössä Tampereen puutarhaseura. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tapaamme Hiedanrannan Syötävän puiston kompostialueella, joka sijaitsee kasvihuoneiden vieressä. Pukeudu sään mukaisesti, puistossa ei ole sisätilaa.

Pysäköi autosi Lielahden kartanon parkkipaikalle ja kävele siitä puistoon. Puistoon ei voi tulla autolla, sillä se on kevyen liikenteen väylän varressa.

Kompostoi oikein! Kompostointikurssi Lempäälässä 

Aika: Ke 9.9. klo 18
Paikka: Virta-kampus, luokka Virta-sali B1062, Valkeakoskentie 19, 37500 Lempäälä

Toimivasta kompostista saat puutarhakasveillesi muhevaa multaa. Samalla toimit ympäristövastuullisesti. Tule kuulemaan, miten rakennetaan toimiva komposti ja miten kompostia hoidetaan. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Ilmoittautumiset Pirkan opistolle tästä linkistä