Biotähti-peli | Pjhoy Siirry sisältöön

Biotähti-peli

Pirkanmaan Biotähti-peli – Voita kuumailmapallolento!

Pirkanmaan Jätehuollon toimialueella käy voimakas biopuhuri. Jokaisessa kunnassa puuhataan bion puolesta ja niinpä kuntiin on pesiytynyt biokysymys poikineen. Biotähti-pelissä seikkailet Pirkanmaan Jätehuollon 17 omistajakunnan alueella. Pelaa yksin tai porukalla ja osallistu halutessasi arvontaan! Peliohjeet ja vinkkejä sekä arvonnan säännöt löydät kuvan alta. Lukaisethan ne ennen pelaamista. Onnea peliin!

PELAA BIOTÄHTI-PELIÄ TÄSTÄ!

Peliohjeet

Biotähti-pelissä on 18 kysymystä: yksi jokaisessa Pirkanmaan Jätehuollon toimialueen kunnassa sekä yksi lisäkysymys, jonka myötä voit osallistua arvontaan. Pelin läpipelaaminen kestää keskimäärin noin 20 minuuttia.

Klikattuasi pelilinkkiä valitse uusi peli, anna itsellesi pelaajanimi ja ryhdy pelaamaan! Peli alkaa Tampereelta, jossa näet ensimmäisen tehtäväkuvakkeen avoimena. Vastaa kysymyksiin järjestyksessä kartalla seikkaillen. Avoin kysymys näkyy kirkkaana merkkinä. Muista vastata mahdollisimman tunnollisesti niin pääset toiselle tasolle ja pelin päätepysäkille Biomyllyyn saakka sekä osallistumaan halutessasi arvontaan.

Pelivinkkejä

  • Biopeli toimii parhaiten mobiiliversiona mutta on pelattavissa myös tietokoneella.
  • Peli alkaa kun avaat ensimmäisen kysymyksen (Tampere, kysymys nro. 1).
  • Peli kerää pelaajista ainoastaan pelaajanimen ja pisteet sekä yhteystiedot JOS pelaaja haluaa osallistua arvontaan.
  • Pelatessasi puhelimella muista kerätä tehtävien pisteet, jotta pisteesi karttuvat!
  • Kohtasitko pelatessasi ylitsepääsemättömän ongelman? Voit kysyä neuvoa osoitteesta neuvonta@pjhoy.fi (Huom! Postia luetaan arkisin klo 9-16 ja vastaamme 3 arkipäivän kuluessa).

Biotähti-arvonta

Biotähti-peli on kaikkien pelattavissa mutta arvontaan voivat osallistua ainoastaan omistajakuntiemme vaki- tai loma-asukkaat. Pelin ohjeiden mukaisesti läpi pelanneiden alueemme vaki- tai loma-asukkaiden kesken arvotaan kuumailmapallolento kahdelle sekä lahjakortteja. Osallistuakseen arvontaan pelaaja antaa viimeisessä tehtävässä yhteystietonsa. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja nimet julkistetaan tällä sivulla arvonnan suorittamisen jälkeen. Pelin viimeisessä tehtävässä annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan eikä niitä luovuteta eteenpäin. Yhteystiedot myös poistetaan arvonnan jälkeen. Arvonta suoritetaan maaliskuun lopussa 2022. Pirkanmaan Jätehuollon työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

PELAA BIOTÄHTI-PELIÄ TÄSTÄ!