Siirry sisältöön

Kesätyöt – sulle ja ympäristölle paras kesä

Onko ympäristö sinulle tärkeä? Tule meille kesätöihin! Etsimme opiskelijoita monenlaisiin töihin. Lue ihmeessä lisää, jos innostut asiakaspalvelusta, ulkohommista tai talousalan töistä. Meillä tehdään näitä kaikkia. Ja kaikissa töissä haluamme toimia ympäristölle parhaalla tavalla. Haku päättyy 1.3.

Järjestämme kesätyöntekijöille yhteisen päivän, jonka aikana opit lisää jätehuollosta, tutustut ihmisiin ja syöt hyvin.

Asiakaspalvelu

Meillä tehdään kotitalousasiakkaiden asiakaspalvelua ja neuvontaa puhelimessa ja sähköisissä palvelukanavissa. Työtehtäviin kuuluu sopimusten hallintaa, tilausten vastaanottomista sekä vastaamista asiakkaiden lajittelukysymyksiin. 

Palvelemme asiakkaita toimistotyöaikana maanantaista perjantaihin toimistollamme Tampereen Kelloportinkadulla.

Toivomme sinulta innostusta oppia uutta ja kykyä hypätä palvelutilanteesta toiseen. Työ on nopeatempoista ja tarjoaa haastavia asiakaspalvelutilanteita ratkaistavaksesi. Hyvät työyhteisötaidot sekä asiakaspalvelu- ja puhelintyön kokemus tukevat onnistumistasi. Kesän aikana osaava noin kymmenen hengen tiimi auttaa sinua menestymään tehtävässäsi.

Työ sopii esimerkiksi merkonomin tutkintoa tai ympäristöalaa opiskelevalle. Kiinnostus jätehuoltoalaa kohtaan on kuitenkin tärkeintä.

Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja Virpiltä sähköpostilla virpi.oksala@pjhoy.fi

Jätekeskus, asiakaspalvelu

Jätekeskuksen asiakaspalvelupisteissä palvellaan kasvotusten ammattikuljettajia sekä kotitalousasiakkaita. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvontaa, maksuliikenteen hoitamista ja tietojen tallentamista. Myös perehtymistä jätehuollon ohjeisiin ja lainsäädäntöön tarvitaan.

Palvelemme asiakkaitamme aamu- ja iltavuoroissa maanantaista lauantaihin.

Toivomme sinulta myönteistä otetta ja pelisilmää asiakaspalvelutilanteisiin. Kesän aikana moniammatillinen tiimi auttaa sinua menestymään tehtävässäsi.

Jätekeskuksemme sijaitsevat Nokian Koukkujärvellä (Koukkujärventie 361) ja Tampereen Tarastenjärvellä (Hyötyvoimankuja 2). Työpaikalle hurautat parhaiten autolla, skootterilla tai vaikka reippaasti polkupyörällä.

Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja Miialta sähköpostilla miia.sihvola@pjhoy.fi

Taloushallinto

Työtehtäviäsi ovat reskontranhoito, kirjanpito, maksuliikenteenhoito sekä laskutus. Laskutuksessa palvelet asiakkaita myös puhelimessa. Etsimme talousalan opiskelijoita, jotka ovat jo ylittäneet opintojensa puolivälin. Toivomme sinulta positiivista ja energistä otetta sekä ymmärrystä taloushallinnon prosesseista ja kokonaisuuksista. 

Oma-aloitteisuus, huolellisuus ja kyky toimia sekä itsenäisesti että tiimissä tukevat onnistumistasi. Kesän aikana osaava tiimi auttaa sinua menestymään tehtävässäsi.

Palvelemme asiakkaita toimistotyöaikana maanantaista perjantaihin toimistollamme Tampereen Kelloportinkadulla.

Jos kiinnostuit, kysy lisätietoa Jarkolta sähköpostilla jarkko.nissinen@pjhoy.fi

Jätekeskus, vaarallisten jätteiden asema

Vaarallisten jätteiden asemalla työtehtäviäsi ovat asiakaspalvelu, jätteen vastaanotto ja lajittelu sekä varastonhoito. Toivomme sinulta rauhallista ja harkitsevaa otetta työhön. Kemian tai autojen ja koneiden tuntemus on tässä työssä hyödyksi. Kesän aikana osaava  tiimi auttaa sinua menestymään tehtävässäsi.

Palvelemme asiakkaita maanantaista perjantaihin. 

Vaarallisten jätteiden aseman sijaitsee Tampereella, Tarastenjärven jätekeskuksessa (Hyötyvoimankuja 2). Työpaikalle hurautat bussilla, autolla, skootterilla tai vaikka reippaasti polkupyörällä. Tarastenjärvelle kulkee myös bussi.

Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja Satulta sähköpostilla satu.kuutti@pjhoy.fi 

Jätekeskus, ulkotyöt

Työtehtäviäsi ovat ulko- ja piha-alueiden hoitotyöt. Toivomme sinulta reipasta otetta ja toimeen tarttumista.Tykkäät tehdä töitä ulkoilmassa ja sinulle sopivat työt, joissa kädenjälki näkyy heti. Kesän aikana kokenut tiimi auttaa sinua menestymään tehtävässäsi. Työssä voidaan tarvita trukkia ja pientä kuormaajaa, joiden ajotaito opetetaan töiden alettua.

Jätekeskuksen ulkotöitä tehdään maanantaista perjantaihin.

Jätekeskuksemme sijaitsevat Nokian Koukkujärvellä (Koukkujärventie 361) ja Tampereen Tarastenjärvellä (Hyötyvoimankuja 2). Työpaikalle hurautat autolla, skootterilla tai vaikka reippaasti polkupyörällä. Tarastenjärvelle kulkee myös bussi. 

Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja Jarkolta sähköpostilla jarkko.jylha@pjhoy.fi

Nekalan jäteasema

Työehtäviäsi jäteasemalla ovat asiakaspalvelu, maksuliikenteen hoitaminen, jätteiden vastaanotto, lajittelu ja pakkaaminen sekä jäteaseman kunnossapito. Työssä tarvitaan trukkia, jonka ajotaito opetetaan töiden alettua. 

Toivomme sinulta asiakaspalvelutaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ahkeruutta. Tykkäät tehdä töitä ulkoilmassa ja sinulle sopivat työt, joissa kädenjälki näkyy heti. Voit olla teknisen- tai ympäristöalan opiskelija. Kesän aikana teet tiimityötä yhdessä sinua opastavan jäteasemanhoitajan kanssa.

Palvelemme asiakkaita Nekalan jäteasemalla (Viinikankatu 46) maanantaista perjantaihin.

Jos kiinnostuit, kysy lisätietoa Terolta sähköpostilla tero.haapala@pjhoy.fi

Hakuohjeet

Olethan iältäsi vähintään 18 vuotias. Kerro hakemuksessasi mitä tehtävää haet ja kirjoita se myös sähköpostiviestisi aihekenttään. Jos haet useampaan tehtävään, lähetä jokaiseen oma hakemus. Kerro meille ydinosaamisesi, mitä haluat oppia kesän aikana ja mikä sinua inspiroi. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi viimeistään 1.3. osoitteeseen rekry@pjhoy.fi