Kesätyöt - sulle ja ympäristölle paras kesä | Pjhoy Siirry sisältöön

Kesätyöt – sulle ja ympäristölle paras kesä

Onko ympäristö sinulle tärkeä? Tule meille kesätöihin rentoon työyhteisöön, jossa pääset tekemään konkreettisia tekoja ympäristön hyväksi. Etsimme opiskelijoita monenlaisiin tehtäviin. Lue ihmeessä lisää, jos innostut asiakaspalvelusta, ulkohommista tai talousalan töistä. Meillä tehdään näitä kaikkia. Ja kaikissa töissä haluamme toimia ympäristölle parhaalla tavalla. 

Perehdytämme sinut hyvin ja järjestämme kesätyöntekijöille myös yhteisen hetken, jossa  opit lisää jätehuollosta, tutustut ihmisiin ja olet osa porukkaamme.

Tutustu meihin ja arvoihimme ja laita hakemus sinulle sopivaan kesätehtävään viimeistään 24.2.2021.

Hae aluetyöntekijäksi
Työtehtäviäsi ovat ulko- ja piha-alueiden hoitotyöt. Toivomme sinulta reipasta otetta ja toimeen tarttumista.Tykkäät tehdä töitä ulkoilmassa ja sinulle sopivat työt, joissa kädenjälki näkyy heti.

Hae asiakasneuvojaksi
Asiakaspalvelussa neuvomme ja opastamme puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa. Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluvat sopimushallinta, tilausten vastaanotto ja käsittely sekä asiakkaiden neuvonta jäteasioissa.

Hae asiakasvastaavaksi
Palvelemme kiinteistö-, kunta- ja yritysasiakkaita tarjoamalla heille monipuolisia jätehuollon ratkaisuja. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa tilausten vastaanotto ja käsittely sekä tilauksiin liittyvien palvelujen järjestäminen.

Hae kiinteistöyhdyshenkilöksi
Kiinteistöyhdyshenkilönä neuvot asiakkaita jätetilojen suunnittelussa ja mitoituksessa. Työssä ratkotaan kiinteistöillä olevia jätteenkeräyksen ja kuljetuksen haasteita sekä asiakkailtamme tulleita palautteita.

Hae talousassistentiksi
Työtehtäviäsi ovat reskontranhoito, kirjanpito, maksuliikenteenhoito sekä laskutus. Laskutuksessa palvelet asiakkaita myös puhelimessa.

Hae vaakatyöntekijäksi
Jätekeskuksen asiakaspalvelupisteessä vaakatyöntekijä palvelee kasvotusten ammattikuljettajia sekä kotitalousasiakkaita. Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden neuvonta, maksuliikenteen hoitaminen ja tietojen tallentaminen.

Hae varastonhoitajaksi
Vaarallisten jätteiden asemalla työtehtäviäsi ovat asiakaspalvelu, jätteen vastaanotto ja lajittelu sekä varastonhoito.