Asiakasneuvoja | Pjhoy Siirry sisältöön

Onko ympäristö sinulle tärkeä? Tervetuloa meille töihin!

Asiakasneuvoja

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2023 asti asiakaspalveluhenkisiä asiakasneuvojia Tampereelle, Tampellan toimistolle.

Asiakasneuvojana työskentelet asiakaspalvelutiimissä ja huolehdit osaltasi jätehuollon asiakaspalvelusta. Työssäsi edistät jätteiden kierrätystä ja hyödyntämistä.

Asiakasneuvojana tehtäviisi kuuluu jätehuollon asiakaspalvelu sekä asiakkaiden neuvonta ja opastus jäteasioissa niin puhelimitse kuin sähköisten kanavien kautta. Työtehtäviä ovat sopimushallinta, tilausten vastaanotto ja käsittely, asiakaspalautteiden käsittely sekä yleinen asiakkaiden neuvonta.

Näissä tehtävissä menestyminen edellyttää kykyä omaksua uusia asioita nopeasti, paineensietokykyä sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Sinulla on vähintään perustason it-taidot, sillä työ edellyttää useiden järjestelmien samanaikaista käyttöä. Toivomme sinulta positiivisuutta sekä palveluhenkistä työotetta. Kiinnostus ympäristöä ja kiertotaloutta kohtaan on välttämätöntä. 

Asiakaspalvelukokemuksesta ja alan opinnoista on hyötyä työssä. Sopiva koulutustausta on vähintään ylioppilas tai jokin ympäristöalan tutkinto.

Tarjoamme sinulle mahtavan, yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen, ja pääset tekemään merkityksellistä ja arvostettua työtä. On tärkeää, että pääset työssäsi hyvään alkuun, siksi panostamme laadukkaaseen perehdytykseen. Meillä on mahdollisuus myös etätyöhön. Olisiko tämä työ juuri sinua varten? Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.11.2021. Työ alkaa 3.1.2022 ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Katja Rekonius, puh. 050 472 5407 ke 17.11. klo 9-10 ja ti 23.11. klo 15-16. 

Hae asiakasneuvojan tehtävää viimeistään 28.11.

Pirkanmaan Jätehuolto on ympäristölle paras – teemme joka päivä tuhansia ympäristötekoja yhdessä asukkaidemme ja urakoitsijoidemme kanssa. Me huolehdimme, että 17 kunnassa lajittelu ja kierrätys sujuu, kuljetukset rullaavat ja jätteenkäsittely on huippulaatua. Kaikessa toiminnassamme tähtäämme siihen, että ympäristö voittaa, asukkaat ovat tyytyväisiä ja hintamme ovat maan edullisimmat.

Tavoitteenamme on osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Toivomme, että jaat kanssamme samat arvot, jotka näkyvät myös asenteessasi. Tutustu arvoihimme.