Asiakasvastaava | Pjhoy Siirry sisältöön

Onko ympäristö sinulle tärkeä? Tervetuloa meille töihin!

Asiaskasvastaava

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2023 asti asiakaspalveluhenkistä asiakasvastaavaa Tampereelle, Tampellan toimistolle.

Asiakasvastaavana työskentelet kunta- ja kiinteistöpalvelutiimissä ja huolehdit osaltasi jätehuollon asiakaspalvelusta. Työssäsi edistät jätteiden kierrätystä ja hyödyntämistä.

Asiakasvastaavana osallistut vahvasti jätehuoltomääräysten toimeenpanoon liittyviin tehtäviin koko alueellamme. Palvelet kunta- ja kiinteistöasiakkaita jätehuoltomääräysten velvoitteiden onnistumisessa. Tärkeimmät yhteistyötahot ovat taloyhtiöiden isännöitsijät ja muut edustajat sekä kuntien palvelu- ja hallintokiinteistöjen isännöitsijät. Tehtävä on sekoitus sekä kiinteistöillä tapahtuvaa kartoitustyötä että toimistolla tehtävää työtä. Liikkuvan työn vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on edellytys tässä tehtävässä. 

Työtehtäviin kuuluu myös osallistuminen kiinteistöjen jätehuollon kehittämiseen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Asiakasvastaavana olet luonteva esiintyjä, ja reklamaatioiden hoito on osa tehtävääsi.

Tehtävän hyvä hoito edellyttää kykyä omaksua uusia asioita nopeasti, paineensietokykyä, hyviä työyhteisötaitoja, perustason it-taitoja (työssä käytetään useita järjestelmiä samanaikaisesti), asiakaspalvelutaitoja ja oman auton käyttömahdollisuutta toimialueellamme. 

Toivomme sinun olevan positiivinen, iloinen ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on aito halu auttaa asiakkaita ja olet kiinnostunut ympäristöstä, kierrätyksestä ja jätehuollosta. Omaat käytännöllisen lähestymistavan asioihin. Sinulla on myös kyky esiintyä ja kouluttaa (esim. isännöitsijäyhteistyössä) sekä jatkuvasti kehittää omaa tehtävääsi. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä pitää olla asiakaspalvelukokemusta sekä b2b että b2c puolelta. Toivottu koulutustausta on alempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mahtavan, yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen, ja pääset tekemään merkityksellistä ja arvostettua työtä. On tärkeää, että pääset työssäsi hyvään alkuun, siksi panostamme laadukkaaseen perehdytykseen. Meillä on mahdollisuus myös etätyöhön.  Olisiko tämä työ juuri sinua varten? Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.11.2021. Työ alkaa 3.1.2022 ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Janne Korkeamäki, puh. 0400 943 807 ti 23.11. klo 15-16.

Hae asiakasvastaavan tehtävää viimeistään 28.11.

Pirkanmaan Jätehuolto on ympäristölle paras – teemme joka päivä tuhansia ympäristötekoja yhdessä asukkaidemme ja urakoitsijoidemme kanssa. Me huolehdimme, että 17 kunnassa lajittelu ja kierrätys sujuu, kuljetukset rullaavat ja jätteenkäsittely on huippulaatua. Kaikessa toiminnassamme tähtäämme siihen, että ympäristö voittaa, asukkaat ovat tyytyväisiä ja hintamme ovat maan edullisimmat.

Tavoitteenamme on osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Toivomme, että jaat kanssamme samat arvot, jotka näkyvät myös asenteessasi. Tutustu arvoihimme.