Avoin työpaikka: asiakasvastaava | Pjhoy Siirry sisältöön

Haemme asiakasvastaavaa Tampereelle

Onko ympäristö sinulle tärkeä? Tervetuloa meille töihin!

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen palveluhenkistä asiakasvastaavaa Tampereelle Tampellan kansallismaisemaan. Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.7.

Asiakasvastaavana olet osa kunta- ja kiinteistöpalvelun tiimiä. Vastaat nimettyjen asiakkuuksien erinomaisesta asiakaspalvelusta, ratkaiset yhdessä asiakkaiden jätehuollon haasteita ja tarjoat asiakkaille monipuolisesta palveluvalikoimastamme sopivat ratkaisut. Kehität oman vastuualueesi sekä tiimin toimintaa ja palveluja yhdessä osaavien kollegoiden kanssa. Palvelemme kiinteistö-, kunta- ja yritysasiakkaita maanantaista perjantaihin koko Pirkanmaan Jätehuollon vastuualueella. 

Työ on vaihtelevaa ja nopeasti muuttuvaa. Se tarjoaa sopivasti haastetta ratkoessasi asiakkaidemme tarpeita joustavasti ja ystävällisesti. Toteutat tehtävääsi yhteistyössä koko osaavan tiimin, muiden yksiköidemme ja sidosryhmien kanssa. Työssäsi osallistut tarvittaessa myös asiakaskäynteihin paikan päällä. Oman auton käyttömahdollisuus on tässä tehtävässä plussaa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:

  • kokemusta ja näyttöä asiakkuuksien ja asiakassuhteiden kehittämisestä ja hoitamisesta 
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • aktiivista ja innovatiivista työskentelytapaa 
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • itsensä johtamistaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä paineensietokykyä
  • ylempää kaupallista tai tehtävään soveltuvaa AMK-tutkintoa.

Onnistumisessa sinua tukee mahtava yhteen hiileen puhaltava tiimi. Pääset tekemään merkityksellistä ja arvostettua työtä moniammatillisessa tiimissä. Panostamme laajasti osaamisen kehittämiseen, henkilöstön hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Olisiko tämä työ juuri sinua varten?
Lisää meidän tekemisen meiningistä ja arvoista pääset lukemaan täältä.

Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja tehtävästä ja kulttuuristamme Jannelta sähköpostilla janne.korkeamaki@pjhoy.fi tai p. 0400 943 807.
Soittoajat:  7.7.2021 klo 13-14, 13.7.2021 klo 8-9, 14.7. klo 15-16

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan hakijan löydyttyä. Olemme yhteydessä haastateltaviin viimeistään hakuajan päätyttyä. Työn alkamisen tavoiteaika on syyskuussa.

Odotamme hakemustasi viimeistään 25.7.2021.