Siirry sisältöön

Haemme laskenta-assistenttia laskentatiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen

Pirkanmaan Jätehuolto on 440 000 asukkaan ja 17 kunnan oma yhtiö. Haluamme olla ympäristölle paras! Palvelemme asiakkaitamme ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä järjestetään monenlaista yhteistä tekemistä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä. Lue lisää meistä

Olemme vastuullinen toimialan edelläkävijä, kohti kestävää tulevaisuutta ja tavoitteenamme on osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Toivomme, että jaat kanssamme samat arvot, jotka näkyvät myös asenteessasi. Tutustu arvoihimme

Tulet työskentelemään eteenpäin pyrkivässä työyhteisössä, jossa sinun menestymistäsi tukevat oma esimiehesi sekä innostuneet ja monitaitoiset kollegat. Organisaatiomme on matalahierarkinen ja meille on tärkeää, että pääset kasvamaan ammatillisesti ja tuot oman osaamisesi yhteiseen kehitystyöhön entistä laadukkaamman taloushallinnon hyväksi.                                      

Laskenta-assistentti toimii laskentatiimissä. Tehtävän perustana ovat yhtiön arvot ja strategia sekä asiakaslähtöinen palveluliiketoimintamalli. Laskenta-assistentin tehtäviin kuululuvat:

  • konserniyhtiöiden maksuliikenteen hoito ja kassaennusteiden laatiminen
  • kuljetusurakoitsijoiden maksatuksen laskut
  • tytäryhtiöiden laskutus ja myyntireskontra
  • kuukausittaisia kirjanpidon tehtäviä
  • varastokirjanpito
  • käyttöomaisuuskirjanpidon ja emoyhtiön myyntireskontranhoidon sijaisuudet
  • konserniyhtiöiden tilinpäätösten avustavat toimet

Tehtävän hoito edellyttää soveltuvaa taloushallinnon ammattitutkintoa tai yhtiön palveluksessa hankittua vastaavaa osaamista sekä riittävää kokemusta alan tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää yhteistyökykyä organisaation sisäisessä toiminnassa sekä sidosryhmien suuntaan. Edellytämme sujuvaa MS Excelin käyttötaitoa. Kasperi-ohjelmiston käyttökokemus sekä ympäristöalan tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä on noin vuoden kestävä vanhempainvapaan sijaisuus ja aloitus on sopimuksen mukaan syksyllä.

Lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen Adeccon verkkosivuilla https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/laskenta-assistentti-tampere/?ID=00039996 28.9.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.