Kesätöihin uuteen biolaitokseemme | Pjhoy Siirry sisältöön

Tule meille kesätöihin!

Hei opiskelija! Onko ympäristö sinulle tärkeä? Tule meille kesätöihin rentoon työyhteisöön, jossa pääset tekemään konkreettisia tekoja ympäristön hyväksi. 

Haemme kesäksi teknistä prosessioperaattoria uuteen biolaitokseemme Biomyllyyn. Moderniin biolaitokseen valmistuu kaksi erillistä linjaa: kuivalinja biojätteille ja märkälinja puhdistamolietteille. Uusi teknologia mahdollistaa sen, että sama laitos tuottaa sekä biokaasua liikennekäyttöön että luomulannoitteita ruokatuotantoon. Laitos avataan kevään aikana.

Jos opiskelet esimerkiksi prosessiteollisuuden ammattitutkintoa, automaatiota tai käsittelytekniikkaa, voisit olla juuri sopiva biolaitoksen tekniseksi prosessioperaattoriksi. Työtehtäviäsi ovat biolaitoksen prosessien valvonta ja operointi sekä avustaminen kunnossapidossa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta tai teollisuuden kunnossapidon tehtävistä. Suomen kielen sujuva osaaminen on tärkeää, sillä työohjeemme ovat suomeksi. Kesän aikana tukenasi on kokenut tiimi. Työ on vuorotyötä. Biolaitos sijaitsee Nokialla, Koukkujärven jätekeskuksessa.

Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja Tommilta sähköpostilla tommi.jaakkonen@pjhoy.fi.

Näin haet

Olethan vähintään 18 vuotias opiskelija. Kerro meille ydinosaamisesi, mitä haluat oppia kesän aikana ja mikä sinua inspiroi. Odotamme hakemustasi viimeistään 19.3.2021. Toivottavasti innostuit kesätyöstämme ja lähetät pian meille hakemuksesi. Kesä on jo kohta täällä!
Hae teknisen prosessioperaattorin paikkaa tästä