Kuljetussuunnittelija | Pjhoy Siirry sisältöön

Kuljetussuunnittelija

Tervetuloa tekemään ilmastotekoja kansallismaisemaan!

Haemme kuljetussuunnittelijaa logistiikkayksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haettava henkilö on osa Pirkanmaan Jätehuollon logistiikkatiimiä. Tiimi vastaa jätteiden keräyspaikkojen ja kuljetuspalvelujen kokonaisuuden suunnittelusta, hankinnasta ja toteutuksesta sekä valvonnasta yhtiön toimialueella.

Valkoinen jäteauto, jossa teksti: Kierrätys on tärkeää, ihan niin kuin äidille mää! Rasmus, 8 v.

Toimit asiantuntijana logistiikan ohjelmistojen käyttöön ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä sekä otat vastuullesi yksikön vaarallisten jätteiden keräykseen ja kuljetukseen liittyvät tehtävät. Olet aktiivisesti mukana keräyspaikkoja koskevien maa-alueiden ja kaavoituskysymysten selvittämisessä sekä hoidat logistiikan perustyötä yhdessä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa.

Omassa tehtävässäsi vastaat osaltasi palvelun hyvästä laadusta ja työhyvinvoinnista. Menestyäksesi tehtävässä omaat hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot, tietotekniset valmiudet sekä paikkatieto-osaamista. 

Koulutuksesi ja työkokemuksesi liittyvät logistiikkaan tai jätehuoltoon. Raskaan kaluston tunteminen auttaa tehtävän hoitamisessa. Tehtävän myötä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisten asiantuntijoiden kanssa liittyen logistiikkaan sekä jätehuollon kokonaisuuteen.

Tavoitteenamme on osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Toivomme, että jaat kanssamme samat arvot, jotka näkyvät myös asenteessasi. Tutustu yhtiöömme ja arvoihimme täällä

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Timo Varsala 050 338 2463 tai sähköpostilla timo.varsala@pjhoy.fi 

Lähetä hakemuksesi 17.5.2021 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Palkkauksessa noudatetaan Avaintan työehtosopimusta. 

Täytä ja lähetä hakulomake

Pirkanmaan Jätehuolto on 440 000 asukkaan ja 17 kunnan oma yhtiö. Haluamme olla ympäristölle paras! Palvelemme asiakkaitamme ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä järjestetään monenlaista yhteistä tekemistä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä. Lue lisää meistä

Olemme ylpeitä kiertotalousmallistamme, joka on palkittu useilla kansainvälisillä tunnustuksilla.