Laskuttaja | Pjhoy Siirry sisältöön

Onko ympäristö sinulle tärkeä? Tervetuloa meille töihin!

Laskuttaja

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä laskuttajaa Tampereelle, Tampellan toimistolle.

Laskuttajana työskentelet laskutustiimissä ja huolehdit osaltasi jätehuollon laskutuksesta. Vastaat asiakashallintajärjestelmän ajantasaisuudesta sekä vertaat ja täydennät tietoja viranomaisten rekistereistä. Lisäksi käsittelet asiakkailtamme ja sidosryhmiltämme tulevia palvelupyyntöjä ja palautteita.

Tehtävään valittavalla henkilöllä pitää olla laskentatoimen perusosaamista ja laskutusprosessin tuntemusta sekä mielellään laskutuksen työkokemusta 2-4 vuotta.Toivottu koulutus on merkonomi tai tradenomi.

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä. Toivomme sinun olevan vastuullinen ja asenteeltasi positiivinen. Arvostamme reipasta työotetta.

Tarjoamme sinulle mukavan, yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen, ja pääset tekemään merkityksellistä ja arvostettua työtä. On tärkeää, että pääset työssäsi hyvään alkuun, siksi panostamme laadukkaaseen perehdytykseen. Meillä on mahdollisuus myös etätyöhön. Olisiko tämä työ juuri sinua varten? Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 6.12.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa laskutuspäällikkö Päivi Kaarne, puh. 050 309 0764 ma 22.11. klo 10-12 sekä ke 24.11. klo 15-16.

Hae laskuttajan tehtävää viimeistään 6.12.

Pirkanmaan Jätehuolto on ympäristölle paras – teemme joka päivä tuhansia ympäristötekoja yhdessä asukkaidemme ja urakoitsijoidemme kanssa. Me huolehdimme, että 17 kunnassa lajittelu ja kierrätys sujuu, kuljetukset rullaavat ja jätteenkäsittely on huippulaatua. Kaikessa toiminnassamme tähtäämme siihen, että ympäristö voittaa, asukkaat ovat tyytyväisiä ja hintamme ovat maan edullisimmat.

Tavoitteenamme on osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Toivomme, että jaat kanssamme samat arvot, jotka näkyvät myös asenteessasi. Tutustu arvoihimme.