Avoin työpaikka: tekninen prosessioperaattori | Pjhoy Siirry sisältöön

Haemme teknistä prosessioperaattoria biolaitokselle

Tässä olisi huikea mahdollisuus päästä mukaan uuden, käynnistettävän biolaitoksemme toimintaan!

Vuonna 2021 käyttöönotettava Pirkanmaan Jätehuollon uusi biokaasulaitos käsittelee 17 kunnan biojätteet ja Nokian jätevesilietteet. Laitoksella tuotetaan uusiutuvaa biokaasua ja lannoitteita. Laitoksessa tullaan käsittelemään biojätteitä ja lietteitä enintään 34 000 tonnia vuodessa (24 000 t/a biojätteitä ja 10 000 t/a lietteitä). Laitoksen valmistuttua biojätteiden käsittely siirtyy Tampereen Tarastenjärveltä Koukkujärvelle, ja uuden teknologian myötä biojätteestä saadaan entistä voimakkaammat ympäristöhyödyt. Biojäte ja lietteet käsitellään laitoksella omilla linjoillaan, mikä mahdollistaa biojätteiden jatkojalostamisen lannoitteeksi, ja typen ja fosforin korkeatasoisen ravinnekierron. Biokaasulaitos tuottaa vuosittain noin 25 GWh biokaasua. Kaksilinjainen yhdistelmälaitos tulee olemaan ainutlaatuinen Suomessa. Lietteet tullaan käsittelemään EcoProtech Oy:n märkämädätystekniikalla ja biojätteet keskieurooppalaisella MARTIN/ Thöni kuivamädätystekniikalla.

Teknisenä prosessioperaattorina vastaat biotuotannon prosessin sujuvuudesta ja käynnissäpidosta yhdessä työparisi kanssa. Prosessinvalvontaa ja -ohjausta tehdään valvomotyöskentelynä että laitokseen jalkautuen. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat valvonnan lisäksi käytön ja kunnossapidon tehtäviä, pienimuotoista vikojen korjausta, ennakkohuoltoja, näytteenottoa, kuormien vastaanottamista ja poislähtevien kuormien ohjausta. Biolaitos sijaitsee Nokialla ECO3-yritysalueella.

Toivomme sinulta alaan liittyvää ammatillista koulutusta (esim. energiatekniikka, konetekniikka, sähkö- ja/tai automaatiotekniikka). Eduksesi katsomme kokemuksesi voimalaitos- tai prosessiteollisuudesta ja osaamisen mekaniikasta, sähköautomaatiosta, prosessin ohjauksesta sekä käytöstä ja kunnossapidosta.

Tärkeintä on motivaatio ja halu oppia uutta, sillä tarjoamme valitulle henkilölle mahdollisuuden kehittyä biolaitoksen osaajaksi kattavalla perehdytyksellä. Tämä on mahdollisuus päästä mukaan ainutlaatuisen biolaitoksen toiminnan käynnistämiseen ensimmäisten prosessioperaattorien joukossa. Teet työtä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin yhdessä työparisi kanssa.

Odotamme sinulta valmiutta työskennellä itsenäisesti sekä toimia sujuvasti osana tiimiä. Valitulla henkilöllä pitää olla myös varallaolovalmius arkisin ja viikonloppuisin. Biolaitoksen toiminnasta vastaa laitosmestari. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2021.

Hae työpaikkaa 13.6. mennessä Adeccon rekrytointipalvelussa