Bioman | Pjhoy Siirry sisältöön

Bioman

Bioman ja lajitteluseikkailu

Jani muuttuu Biomaniksi, koska isän lajittelutaidot ovat ruostuneet. Tarinassa autot kulkevat biojätteellä ja yleisö saa auttaa sekä roskien lajittelussa että ilmakitaran soittamisessa.

Bioman on maksuton musiikkiteatteriesitys, jonka tarjoamme toimialueemme alakouluille. Esitys on suunnattu alakoulujen 1.-2. luokille. Esitykseen voivat osallistua myös eskarit ja muut alakoulun luokat.

Näyttämöllä Antti Kerosuo ja Janne Viitaniemi
Käsikirjoitus ja laulut Janne Viitaniemi
Tuotanto Pirkanmaan Jätehuolto

Kuuntele laulut YouTube -kanavaltamme

Katso laulujen sanat (pdf)

Katso laulujen nuotit (pdf)

Opettaja – varaa esitys koulullesi

Esitys varataan koululle varauskalenterin kautta. Korona-aikana haluamme huolehtia oppilaiden ja työntekijöiden terveydestä sekä virallisista ohjeistuksista. Vastuu suositusten mukaisesta turvallisesta esityspaikasta on tilaavalla koululla. Esitys voidaan toteuttaa poikkeusjärjestelyin esimerkiksi yleisömäärää rajaamalla ja sijoittamalla lapset riittävin turvavälein.  Esitys voidaan myös koulun toimesta streamata ja tarjota niille, jotka eivät pääse seuraamaan esitystä. 

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja viestimme mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tällä sivulla.

Esityksen kesto n. 30 minuuttia.  Esityspäivänä näytöksiä voi olla 1-3 samassa paikassa. Yleensä esitykset toteutetaan aamupäivisin, esim. klo 9, 10 ja 11.

Varauskalenteri

Maksuton esitys voidaan toteuttaa koulun juhlasalissa, liikuntasalissa tai auditoriossa. Bioman voidaan esittää näyttämöllä tai lattiatasossa. Yleisö voi istua lattialla, patjoilla, tuoleilla tai penkeillä.

Näyttelijöiden tulee päästä esitystilaan tuntia ennen esityksen alkua. Viimeisen esityksen jälkeen lavasteiden purku kestää noin 30 minuuttia. Esitystekniikka tulee näyttelijöiden mukana.

Biomanin haastattelu 2030-lehdessä.

Lisätiedot:

Janne Viitaniemi
p. 050 062 4408
famoso@sci.fi

Ympäristökasvatusta lapsille ja nuorille