Kuvakisa 2021 on päättynyt! | Pjhoy Siirry sisältöön

Kuvakisa 2021 on päättynyt!

Minun bioni on ympäristövoimaa!

Olemme innostuneet biojätteen lajittelusta, mutta miltä näyttää kukkakaunotar pioni? Bongaa kamerallasi pioneja, niiden terälehtiä ja puutarhojen runsaita kukintoja. Tässä kisassa pärjäävät myös muut kukkaset, pientareiden kaunistajat ja jääkukat ikkunoissa. Tallenna kukkavoima kameraasi ja osallistu kisaamme.

Valokuvista valitaan vuoden 2022 Roskakalenterin kuvat. Kalenterissa julkaistuista kuvista maksetaan 100 euron palkkio. Palkkiosta suoritetaan ennakonpidätys.

Osallistumisohjeet

Kilpailu koskee Pirkanmaan Jätehuollon omistajakuntia – voit olla alueemme vaki- tai loma-asukas. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla. Kuvien pitää olla mahdollisimman suuria ja hyvällä resoluutiolla otettuja (sähköpostiviestin maksimikoko 10 Mt). Kuvien tulee olla jpg-muodossa. Muista, että kalenteriin käyvät ainoastaan vaakakuvat!

Lähetä kisakuvasi, maksimissaan 3 kappaletta, sähköpostitse osoitteeseen neuvonta@pjhoy.fi

Viestin otsikoksi: ”Kuvakisa 2021”. Keksi kuvalle osuva nimi ja kerro jotain kuvastasi.

Kisa päättyi 31.8.2021. Kilpailun voittajat julkaistaan marraskuussa 2021.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kilpailun toteuttamista ja palkinnon jakamista varten. Pirkanmaan Jätehuolto arkistoi voittaneet kuvat. Jos kuvia halutaan käyttää muussa yhteydessä, Pirkanmaan Jätehuolto on yhteydessä kuvaajaan. Kilpailuun osallistuneet muut kuvat poistetaan Pirkanmaan Jätehuollon arkistosta vuoden kuluttua kilpailun ratkeamisesta.

Vuoden 2020 kuvakisan voittajat

Vuonna 2020 kisan aiheena oli satumainen maailma. Kisaan osallistui 351 kuvaa ja taso oli suorastaan huima. Kisan parhaimmisto koristaa joulukuussa koteihin jaettavaa Roskakalenteria.

Lämpimät onnittelut kaikille tämän vuoden voittajille

Anne Tolonen, Tampere
Onni Rantanen, Nokia
Kaisa Erkkilä, Ylöjärvi
Kari Leo, Virrat
Mirja Paljakka, Ylöjärvi
Sirpa Kolehmainen, Pirkkala
Hilla-Marja Mäkelä, Virrat
Marjo Karvinen, Virrat
Tuula Joof, Tampere
Antti Harkko, Kangasala
Nick Haswell, Tampere

Kalenterin kannessa on Anne Tolosen kuva Vapauden villitsemä.