Taloyhtiö | Pjhoy Siirry sisältöön

Taloyhtiö

Lajittelupalvelut taloyhtiön pihaan

Tilaa isännöitsijän uutiskirje! Näin varmistat ajantasaisen ja nopean tiedonkulun suoraan sähköpostiisi.

Tee uutiskirjeen tilaus

Lue aiempia uutiskirjeitä

Päivitä taloyhtiön jätehuoltopalvelut verkossa

Siirry asioimaan Oma jätehuolto -verkkopalveluun

Biojäte

Biojätettä kerätään kaikissa Pirkanmaan Jätehuollon alueen kunnissa.

Lasipakkaukset ja metalli

Jos taloyhtiön pihassa on jo sekajätteen ja biojätteen keräys, saa niiden kaveriksi maksuttoman lasipakkausten ja metallin keräyksen. Toimitamme jätteille omat astiat.

Kartonkipakkaukset

Kartonkipakkausten keräyksen voi tilata taloyhtiön pihaan näiden kuntien taajama-alueille: Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere ja Ylöjärvi.

Muovipakkaukset

Muovipakkauksia kerätään tällä hetkellä kiinteistökohtaisesti Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Tampereen ja Ylöjärven taajama-alueilla. Taloyhtiöissä muovipakkausten keräykseen on käytetty isoja, jäteauton nosturin avulla tyhjennettäviä jätesäiliöitä. Keräykseen voi liittyä omalla syväsäiliöllä tai meiltä vuokrattavalla säiliöllä.

Yhteinen jäteastia naapuriyhtiön kanssa

Yhteinen jäteastia naapurin kanssa säästää parhaimmillaan tilaa ja kustannuksia. Jätekimpan voi sopia yhden tai useamman naapurin kanssa. Se sopii hyvin myös taloyhtiöille. Kimpassa jäteastian tyhjennysmaksu jaetaan kaikkien osallistujien kesken ja jokainen osallistuja saa oman laskun. Katso lisätietoa jätekimpasta

Jätehuollon hinnat

Katso jätehuollon hinnat kunnittain

10.11.2021

Muovipakkausten keräys taloyhtiöissä

Muovipakkauksia kerätään kiinteistöiltä Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Tampereen ja Ylöjärven taajama-alueilla. Vuoden 2022 alusta …

Ota yhteyttä

Kunta- ja kiinteistöpalvelut

puh. 03 240 5450
kuntajakiinteistopalvelut@pjhoy.fi