Siirry sisältöön

Taloyhtiö

Lajittelupalvelut taloyhtiön pihaan

Tilaa isännöitsijöiden uutiskirje! Näin varmistat ajantasaisen ja nopean tiedonkulun suoraan sähköpostiisi.

Tee uutiskirjeen tilaus

Päivitä taloyhtiön jätehuoltopalvelut verkossa

Siirry asioimaan Oma jätehuolto -verkkopalveluun

Biojäte

Biojätettä kerätään kaikissa vähintään viiden asunnon kiinteistöissä näissä kunnissa: Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Tampere, Virrat ja Ylöjärvi.

Lasipakkaukset ja metalli

Jos taloyhtiön pihassa on jo sekajätteen ja biojätteen keräys, saa niiden kaveriksi maksuttoman lasipakkausten ja metallin keräyksen. Toimitamme jätteille omat astiat.

Kartonkipakkaukset

Kartonkipakkausten keräyksen voi tilata taloyhtiön pihaan näiden kuntien taajama-alueille: Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere ja Ylöjärvi.

Muovipakkaukset

Muovipakkauksia kerätään tällä hetkellä kiinteistökohtaisesti Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Tampereen ja Ylöjärven taajama-alueilla. Taloyhtiöissä muovipakkausten keräykseen on käytetty isoja, jäteauton nosturin avulla tyhjennettäviä jätesäiliöitä. Keräykseen voi liittyä omalla syväsäiliöllä tai meiltä vuokrattavalla säiliöllä.

Jätehuollon hinnat

Katso jätehuollon hinnat kunnittain

12.12.2019

Muovipakkausten keräys laajenee taloyhtiöillä

Muovipakkauksia kerätään kiinteistöiltä Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Tampereen ja Ylöjärven taajama-alueilla. Taloyhtiöissä muovipakkausten keräykseen on …

Ota yhteyttä

Kunta- ja kiinteistöpalvelut

puh. 03 240 5450
kuntajakiinteistopalvelut@pjhoy.fi