Siirry sisältöön

Jäteastioiden pesukampanja

Tarjoamme pesupalvelua jäteastioille

Kesän pesukampanjassamme on mukana karttarajauksen sisäpuolinen alue. Kesällä pesemme pinta-astioita. Tilaa astiapesu viimeistään 23.6. tällä lomakkeella

Syksyllä pesemme pinta-astioita ja syväsäiliöitä. Syksylle voi jo tehdä pesutilauksen lomakkeella.

Huomaathan, että biojäteastioiden pesut sisältyvät jäteastian tyhjennyshintaan ilman erillistä tilausta kaksi kertaa vuodessa (astiakoko 140-240 l).

Muiden kuntien pesuaikataulut näet täältä.

Taajamarajauskartta

Jos kiinteistöllä on käytössä Molok Domino -järjestelmä, pestään kaikki samassa runkokaivossa olevat osiot, jos pesu on tilattu jollekin jaettuun runkokaivoon kuuluvalle jätelajille. Pesusta laskutetaan syväsäiliön sisäosien pesun hinta per jätelaji. Ulkopesussa hinta määräytyy runkokaivojen määrän mukaan.

Huom. jätekimppalainen! Sovittehan yhdessä pesun tilaamisesta, pesukustannus jaetaan automaattisesti kimpan jäsenien kesken.

Pesuhinnat

euroa/kpl sis. alv 24 %
Jäteastian sisäpesu 140-770 l
29,76
Jäteastian desinfiointi 140-360 l
9,30
Jäteastian desinfiointi 660-770 l
12,40
Syväsäiliön sisäosien pesu
122,76
Syväsäiliön ulkopuolinen pesu
45,88
Syväsäiliön desinfiointi
19,84

Tyhjennys ja pesu

Pesuauton korkeapainesuihkut pesevät jäteastiat sisäpuolelta. Pesu poistaa hajut ja epähygieenisyyden, mutta vanhoja pinttymiä ei välttämättä saada kokonaan puhdistettua. Syväsäiliöille voi tilata myös ulkopuolen pesun. Tyhjennys pesun yhteydessä sisältyy hintaan.

Lukittu jätetila

Jos kiinteistön lukitun jätetilan avainta ei ole sarjoitettu Pirkanmaan Jätehuollon sarjoituksella, jäteastioita ei voi ilmoittaa tähän kampanjaan.

Näin jäteastiat pestään, katso video!