Siirry sisältöön

Vuoden 2021 paras jätekuski tervehtii asukkaita hymyillen

Tamperelaisen PTS Kuljetuksen Mikko Yli-Seppänen kukitettiin torstaina Tarastenjärven jätekeskuksella Vuoden 2021 kuljettajaksi. Vuoden kuljettaja -kilpailussa Pirkanmaan Jätehuollon toimialueen asukkaat saivat ehdottaa mieleistään palkinnon saajaa. Kisan voittanutta Yli-Seppästä kuvattiin muun muassa huikeaksi ammattilaiseksi, joka ansaitsee vain kehuja ja tervehtii asukkaita hymyillen. PTS Kuljetuksen yrittäjä Pasi Suojanen tunnistaa työntekijänsä kuvauksista, Mikko on tunnollinen ja hoitaa työnsä hyvin. Kilometrejä on 23 työvuoden aikana kertynyt jäteauton ratissa vajaa miljoona kilometriä ja jäteastiatyhjennyksiä arviolta noin 1,5 miljoonaa, joten kokemus näkyy tekemisessä ja asenteessa.

“Kuljettajien rooli jätehuollon palveluketjussa on merkittävä, mutta tuntuu usein jäävän pimentoon. Tärkeän roolin korostamiseksi järjestimme Vuoden 2021 kuljettaja -kilpailun”, Pirkanmaan Jätehuollon tekninen päällikkö Timo Varsala kertoo. “Vuoden kuljettajaksi valittu Yli-Seppänen toteuttaa hyvin yhtiömme arvoja, hoitaa työnsä vastuullisesti ja tarjoaa asiakkaille parasta palvelua. Onnistuminen arjen jätehuollossa on mahdollista ainoastaan asukkaiden, oman henkilöstömme ja kuljettajien sujuvalla yhteistyöllä. Nyt palkittu kuljettaja on pidetty kumppani vuosien ajalta myös henkilökuntamme keskuudessa.”

Samassa tilaisuudessa myönnettiin kunniakirja orivesiläisen Kipox Oy:n kuljettajalle Eeli Tilsalle. Myöntämisen perusteena oli erittäin rohkea ja neuvokas toiminta toisen henkilön pelastamiseksi työvuoronsa aikana.

Pirkanmaan Jätehuollolla ei ole omia autoja tai kuljettajia, vaan yhtiö kilpailuttaa kuljetukset. Tällä hetkellä paikalliset yritykset hoitavat 66 prosenttia kilpailutetuista urakkakuljetuksista. Kaikkiaan kuljettajia on liikenteessä hieman yli 100. Pirkanmaan Jätehuollon 17 omistajakunnan alueella tyhjennetään päivässä keskimäärin 13 000 jäteastiaa ja vuoden aikana tyhjennyksiä tehdään miltei 3,4 miljoonaa.


Lisätietoja:
Pirkanmaan Jätehuolto Oy
Timo Varsala, tekninen päällikkö
Puh. 03 240 5421