Siirry sisältöön

Saavutettavuusseloste www.pjhoy.fi

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.pjhoy.fi ja se on päivitetty 11.11.2020. Palvelun ylläpitäjä on Pirkanmaan Jätehuolto Oy ja sen saavutettavuuden on arvioinut Poutapilvi web design Oy.

Saavutettavuuden tila

Pjhoy.fi-verkkopalvelun suunnittelussa on otettu huomioon saavutettavuusdirektiivin ja siitä johdetun kansallisen lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta edellyttämät kriteerit. Sivusto on myös arvioitu näiden kriteerien mukaan 6.11.2020.

Arvioinnin perusteella sivusto täyttää pääsääntöisesti kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Sivustolta kuitenkin löytyi myös korjattavaa ja tätä korjaustyötä tehdään parhaillaan.

Palautetta saavutettavuudesta?

Huomasitko verkkosivuston saavutettavuudessa puutteita tai parannettavaa? Kerro havainnoistasi Pirkanmaan Jätehuoltoon sähköpostilla osoitteeseen neuvonta@pjhoy.fi tai puhelimitse numerossa 03 240 5214.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Ilmoita havaitsemasi saavutettavuusongelmat aina ensin sivuston ylläpitäjälle eli Pirkanmaan Jätehuollolle. Jos et saa vastausta kahden viikon kuluessa tai et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Lisätietoa ilmoituksen tekemisestä ja käsittelystä löydät aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Sähköposti: saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelin: 0295 016 000
www.saavutettavuusvaatimukset.fi