Siirry sisältöön

Ympäristö

Olemme vastuullinen ympäristötoimija

Arvioimme palveluidemme ympäristövaikutuksia ja varmistamme kaikessa toiminnassamme ympäristöhyödyt. Lähtökohtana toiminnassamme on terveyden- ja ympäristönsuojelu sekä kokonaisvaltainen ympäristökuormituksen tunnistaminen ja sen hillintä.

Kehitämme toimintatapaamme tehokkaaksi ja vähemmän ympäristöä kuormittavaksi sekä sovellamme parhaita käyttökelpoisia tekniikoita. Suunnittelemme ja kehitämme yhdessä toimialueemme jätehuoltojärjestelmää vastaamaan muuttuviin vaatimuksiin.

Ympäristösertifikaatti ISO 14001 tarjoaa työkaluja jatkuvaan parantamiseen ja kertoo vastuullisesta suhtautumisesta ympäristöasioihin. Kiwa on myöntänyt Pirkanmaan Jätehuolto Oy:lle ISO 14001:2015 -sertifikaatin. Virallinen sertifikaatti varmentaa, että yhtiön ympäristöjärjestelmä täyttää standardin vaatimukset. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta kerrallaan, tällä erää 24.9.2024 saakka.

Lumme järvimaisemassa, kuvaaja Pasi Koskela
27.4.2023

Olemme hiilinegatiivinen 2028

Yli puolet (55%) Pirkanmaan Jätehuollon toiminnan päästöistä aiheutuu vanhoista kaatopaikoista. Suurimmat päästöhyvitykset saadaan Tammervoiman hyötyvoimalasta, …