Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 ma-pe klo 9-15

Aluejätepisteet palvelevat haja-asutusalueella

Aluejätepiste on tarkoitettu kodin ja kesämökin päivittäiselle jätteelle. Aluejätepisteitä voivat käyttää jätehuollon vuosimaksua maksavat kiinteistöt (vakituiset ja vapaa-ajan asunnot). Pisteestä löytyy sekajäte- ja usein myös paperinkeräysastia.

 

 

Voit liittyä aluejätepisteen käyttäjäksi soittamalla asiakaspalveluumme tai täyttämällä verkkolomakkeen.

Hae lähin aluepiste verkosta

Voit etsiä itsellesi sopivan aluejätepisteen Kierrätys.info -palvelun avulla. Valitse hausta kohta sekajäte sekä kunta tai osoite, niin palvelu näyttää valitulta alueelta aluejätepisteet kartalla. 

Remonttijätteet ja vaaralliset jätteet eivät kuulu aluejätepisteeseen

Muu kuin kodin päivittäinen jäte tulee viedä jäteasemalle. Jäteasemilla vastaanotetaan mm. huonekaluja, remonttijätteitä, sähkölaitteita sekä kodin vaarallisia jätteitä. Jäteasemien yhteystiedot ja aukioloajat löydät linkeistä.

Pidä huolta kylän yhteisestä roskiksesta

Kesäaikaan aluejätepisteiden tyhjennyksiä lisätään vapaa-ajan kiinteistöjen käytön lisääntyessä. Aluejätepiste on kylän yhteinen jätepiste, jonka siisteydestä jokaisen käyttäjän on hyvä pitää huolta.

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English