Siirry sisältöön

Yritys

Yrityksen jätehuolto

Jätelain mukaisesti yritys voi pyytää meiltä jätehuoltopalvelua muun palvelutarjonnan puutteen vuoksi. Jätteen pitää myös soveltua määrältään ja laadultaan jätehuoltojärjestelmäämme. Näin toimittaessa puhutaan jätelaissa säädetystä kunnan toissijaisen vastuun jätehuoltopalvelusta (TSV-palvelu). 

TSV-palvelun avulla pyritään turvaamaan toimiva jätehuolto ja palveluiden saatavuus silloinkin, kun muuta tarjontaa ei ole saatavilla. Palvelutarjonnan puute tarkoittaa sitä, ettei yritys löydä markkinoilta hinnaltaan tai laadultaan kohtuullista jätehuoltopalvelua. 

Asiakaspalvelumme yrityksille

Palvelemme arkisin klo 9-15.
p. 03 240 5110
kuntajakiinteistopalvelut@pjhoy.fi

Katso kunnan toissijaiselle vastuulle kuuluvan jätteen maksut

Kunnan toissijaisen vastuun jätemaksut 2024

Toimi näin

  • Jos yrityksesi tarvitsee TSV-palvelua alle 2 000 euron arvosta vuodessa (alv 0 %), voit tehdä palvelupyynnön suoraan meille. Myös ennalta arvaamattomasta kiireestä johtuvissa tilanteissa voi palvelua pyytää suoraan.
  • Jos yrityksesi tarvitseman TSV-palvelun arvo on vähintään 2 000 euroa vuodessa (alv 0 %), pitää palvelun tarpeesta ilmoittaa Materiaalitorissa. Jos yrityksesi ei löydä ilmoituksen avulla 14 päivän määräajan kuluessa hinnaltaan tai laadultaan kohtuulliseksi katsomaansa jätehuoltopalvelua, voi palvelua pyytää meiltä. Palvelupyyntö tehdään Materiaalitorissa.
  • TSV-palvelusta tehdään sopimus yrityksen ja Pirkanmaan Jätehuollon välillä. Sopimus oikeuttaa yrityksen käyttämään TSV-palveluita kolmen vuoden ajan. 
Siirry Materiaalitoriin

Sopimusasioissa saat tarvittaessa apua asiantuntijoiltamme:

Palvelusopimukset

Satu Lepola

Satu Lepola

asiakasvastaava, yritysten palvelusopimukset
puh. 03 240 5059

Jätteiden vastaanotto jätekeskuksissa

Tia Honkala

Tia Honkala

Vaakavastaava
puh. 03 240 5444