Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 klo ma-pe 9-15

Kevät toi routavauriot maanteille

Kevään kelirikkoaika on alkanut. Tien kantavuus voidaan osoittaa liikennemerkein. Lisäkilvellä voidaan sallia myös jäteauton ajo painorajoitetulla routatiellä. Vastuu tien kunnosta on tienpitäjällä, mutta tien ajokelpoisuuden arvioi aina kuitenkin kuljettaja.

Teiden huono kunto voi viivästyttää tai jopa estää täysin jätteenkuljetuksen.

Erityislupa jätteiden ja lietteen noudolle

Jos tiedät, että tielläsi on pitkään jatkuvia ja hankalia routavaurioita, voit neuvotella ratkaisuvaihtoehdoista asiakaspalvelumme kanssa. Pirkanmaan Jätehuoltoon toimitetulla kirjallisella erillisluvalla helpotetaan jätteiden ja lietteen noutoa ja kuljetusta painorajoitetuilla yksityisteillä.

Tulosta tästä lomake, jolla voit antaa jäte- ja lieteautolle poikkeusluvan painorajoitetulle yksityistielle

Täytä ja lähetä lomake

  • sähköpostitse skannattuna tai kuvatiedostona osoitteeseen asiakaspalvelu(at)pjhoy.fi
  • kirjeitse osoitteeseen Pirkanmaan Jätehuolto, Kelloportinkatu 1, 33100 Tampere

Jäteastia- ja lietetyhjennykset routavaurioiden aikaan

Keväisen kelirikon aikaan teiden huono kunto voi viivästyttää tai jopa estää jätteen tai lietteenkeräyksen. Tien kantavuus voidaan osoittaa liikennemerkein. Lisäkilvellä voidaan sallia myös tyhjennysauton ajo painorajoitetulla routatiellä. Vastuu tien kunnosta on tienpitäjällä, mutta tien ajokelpoisuuden arvioi aina kuitenkin kuljettaja.

 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English