Risunkeräys | Pjhoy Siirry sisältöön

Risunkeräys

Risunkeräys Pirkkalassa ja Tampereella

Pirkkalassa ja Tampereella järjestetään maksullinen risunkeräyskampanja toukokuussa. Risut noudetaan viikoilla 19-20.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt keväältä 2022.

Keräyksen hinta 2022

Keräyksen hinta muodostuu keräyspaikalla käytetyn työajan mukaan. Vähimmäismaksu on 53 euroa, joka sisältää 15 minuuttia työtä keräyspaikalla.

Yli 15 minuutin menevältä työajalta peritään lisähintaa 32 euroa alkavalta 10 minuutilta. Työaika lasketaan auton tulosta auton lähtöön. Yli tunnin mittaiset urakat laskutetaan Pirkanmaan Jätehuollon normaalin tuntitaksan mukaan. Risunouto laskutetaan seuraavan jätemaksun yhteydessä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Mikäli risukasa ei ole valmiina sovittuna keräysajankohtana, turhasta käynnistä peritään 24,56 euron suuruinen maksu. Muistathan perua noudon, jos risut eivät ole valmiina noutopaikassa.

Jos asiakas on ilmoittautunut keräykseen, mutta risukasa ei ole valmiina keräystyön alkaessa vaan myöhemmin, se voidaan hakea erikseen Repsikka-noudon hinnalla (145,00 euroa/h + jätteenkäsittelymaksu 29,76 euroa/tonni).

Risut portinpieleen

Risut tulee kerätä yhteen kasaan, näkyvälle paikalle portin läheisyyteen. Risut haetaan kahmarilla varustetulla kuorma-autolla, jonka pitää päästä kasan viereen. Auto on isokokoinen ja raskas, joten portin pitää olla tarpeeksi leveä ja pihatien riittävän kantava. Nurmikolle ei voida ajaa, eikä risukasan ympärillä tai yläpuolella saa olla esteitä (esim. puiden oksia tai sähköjohtoja), jotka haittaavat risujen nostamista.

Risukeräys alkaa maanantaina 9.5. jolloin risujen on oltava valmiina. Risukasojen on voitava olla paikallaan keräysviikkojen (19 – 20) ajan häiritsemättä muuta liikennettä. Tarkkaa keräyspäivää ei voida ennalta ilmoittaa, koska yksittäisten risukasojen koko vaihtelee suuresti.

Peräkärryllinen risuja maksutta jätekeskuksiin

Risuja voi tuoda peräkärryllisen (enintään 2 kuutiota) maksutta jätekeskuksiin ympäri vuoden. Jätekeskukset sijaitsevat Nokian Koukkujärvellä ja Tampereen Tarastenjärvellä.

Risunoutoja tehdään myös muina ajankohtina erillisenä tilauspalveluna. Hinnat ja lisätiedot: www.pjhoy.fi/repsikka