Siirry sisältöön

Kansainväliset kilpailut

Kiertotalousmallimme pärjää maailmalla

Pirkanmaan Jätehuollon kiertotalousmalli on palkittu useilla kansallisilla ja kansainvälisillä tunnustuksilla.

Pirkanmaan palkinto 2020: Harri Kallio ja Sakari Ermala

Maakuntahallitus myönsi Pirkanmaan palkinnon 2020 bio- ja kiertotalouden edelläkävijyyttä ja yhteistyötä edistäneille Harri Kalliolle ja Sakari Ermalalle.
Lue tiedote

European Business Awards 2019: Suomen mestaruus yhteiskunta- ja ympäristövastuukategoriassa

Pirkanmaan Jätehuollon ja Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueen yhteinen kiertotalousmalli valittiin arvostetun European Business Awards 2019 -kilpailun Suomen voittajaksi yhteiskunta- ja ympäristövastuukategoriassa.

Eurocities 2017 Awards: Pirkanmaan kiertotalouden mallille hopeaa

Tampereen seudun kiertotalouden yhteistoimintamalli ylsi hopeasijalle EUROCITIES Awardsin yhteistyösarjassa. Parhaat kiertotalouden toimintamallit palkittiin 2017 Slovenian Ljubljanassa. Verkostoon kuuluu 130 kaupunkia ja 40 kumppanuuskaupunkia 35 maasta.

Guangzhou International Award for Urban Innovation 2016: Pirkanmaan Jätehuollon jätehuoltojärjestelmä kilpaili loppusuoralla

Kilpailussa etsittiin innovatiivisia ratkaisuja kaupunkikehitykseen. Ratkaisujen tulee muun muassa parantaa kaupunkien sosioekonomisia olosuhteita, kestävää kehitystä ja asukkaiden elinolosuhteita. Pirkanmaan Jätehuollon ratkaisu kilpaili kestävän kehityksen sarjassa kiertotalousmallilla, joka yhdistää julkisen toiminnan ja yritykset.