Siirry sisältöön

Strategia

Ympäristölle paras!

Pirkanmaan Jätehuollon strategia

Yhtiömme visiona on olla ympäristöhyödyn varmistamisen edelläkävijä – ympäristölle paras! Arvioimme palvelujemme ympäristövaikutukset. Tavoitteemme on myös olla asiakasymmärryksen ja jätehuollon toimintamallin edelläkävijä. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja kehitämme tuottavia ja tehokkaita palvelumalleja. Strategiatiellä keskitymme myös brändiin, henkilöstöön ja talouteen.

Tavoitteemme ovat:

  • Asumisessa syntyvästä biojätteestä 70 % kierrätetään vuoteen 2030 mennessä.
  • Olemme hiilinegatiivisia vuoteen 2028 mennessä.
Yhtiön strategiana on olla ympäristölle paras!

Yhtiömme arvot

  • Vastuullisuus
  • Yhdessä onnistuminen
  • Palvelevuus
  • Taloudellisuus

Asiakaslupauksemme

Ympäristölle ja asiakkaalle parasta palvelua

Ympäristötyöt alkavat läheltä, jokaisen kotoa, ja me autamme niissä. Kun sinä lajittelet, roskistasi tulee uutta materiaalia. Vähennät luonnonvarojen käyttöä ja ilmastopäästöjä.

Koko toimintaamme ohjaa yhteiskuntavastuu ja ympäristölle paras tietotaito. Me teemme puolestasi parhaat kierrätys- ja ilmastoratkaisut. Yhteinen kädenjälkemme näkyy joka päivä lähellä, pirkanmaalaisessa luonnossa. Mutta työmme vaikuttaa myös pidemmälle – tuleviin
sukupolviin ja ympäristön huomiseen.

Katso yhtiömme toimintapolitiikka

Omistajakuntien jätestrategia

Alueellinen jätehuoltolautakunta hyväksyi 11.9.2019 toimialueen kuntien yhteisen jätestrategian vuoteen 2025 saakka. Uuden jätestrategian visiona on ”Ympäristölle ja asukkaalle parasta jätehuoltoa”. Visioon edetään varmistamalla jätehuollon ympäristöhyödyt, huomioimalla asiakas ja onnistumalla jätehuoltoyhteistyössä.