Siirry sisältöön

Uusi pientalokoti Vuoreksessa

Pientalo valmistumassa Vuorekseen

Vuoreksen alueella Tampereella on käytössä jätteen putkikeräysjärjestelmä (lukuun ottamatta Mäyränmäen aluetta). Kaikki pientalot liittyvät putkijärjestelmän käyttäjiksi.

1. Liittyminen putkikeräysjärjestelmään

Ota yhteys Pirkan Putkikeräykseen, mikäli et ole vielä tehnyt liityntäsopimusta ja maksanut liityntämaksua. Liittyminen ja maksu tulee hoitaa kuntoon ennen muuttotarkastusta ja tunnisteavainten luovutusta. 

Liityntäasioissa yhteyshenkilöinä toimivat talouspäällikkö Jarkko Nissinen (ensisijainen) ja tiedottaja Paula Pokkinen (varahenkilö).

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@pjhoy.fi

Katso pientalon liityntäsopimuksen malli

Katso putkikeräyksen hinnat

Putkijärjestelmän kaikki keräyspaikat eivät ole vielä käytössä.

2. Tunnisteavaimet

Putkikeräyksen syöttöpisteiden luukut avautuvat sähköisillä avaimilla. Uusien kiinteistöjen avaimet (2 kpl) noudetaan muuttopäivän tuntumassa Pirkan Putkikeräyksen/Pirkanmaan Jätehuollon toimistolta. Lisäavain tai uusi avain kadonneen tilalle maksaa 30 euroa (sis. alv 24 %). Avaintiedustelut toimistosihteeri Päivi Lahdensuulta, paivi.lahdensuu@pjhoy.fi.

HUOM! Avainten nouto hoituu helpoiten, jos ilmoitat tulostasi etukäteen, jolloin avaimet voidaan tehdä jo valmiiksi. Liityntäsopimuksen tulee olla allekirjoitettuna ja palautettuna sekä liityntämaksun laskun maksettuna avaimia noudettaessa.

Putkijärjestelmän kaikki keräyspaikat eivät ole vielä käytössä.

3. Kiinteistön omistajanvaihdos

Putkikeräyksen liityntämaksu on kertaluontoinen ja liityntäsopimus sekä sähköiset tunnisteavaimet siirtyvät uudelle omistajalle. Omistajanvaihdostiedot ilmoitetaan asiantuntija Tarja Järviselle, tarja.jarvinen@pjhoy.fi.

Myyjän tai uuden omistajan tulee ilmoittaa omistajavaihdoksesta kirjallisesti (esim. sähköpostilla) seuraavat tiedot: 

  • kiinteistön osoite
  • kiinteistön/putkiliittymän entiset omistajat
  • kiinteistön/putkiliittymän uudet omistajat
  • kaupantekopäivä
  • päivämäärä, jolloin hallintaoikeus siirtyy uusille omistajille