Siirry sisältöön

Lajittelu ja putkijärjestelmän käyttö

Päivittäiset jätteet putkeen – siistiä!

Putkijärjestelmällä kerätään seka- ja biojäte, kartonkipakkaukset ja paperi. Putkijärjestelmässä jäte siirretään keräyspaikoilta maanalaista putkea pitkin jätteen koonta-asemalle.

Lajitteluohjeet putkialueella

Putkijärjestelmään ei voi laittaa kaikkia jätteitä, jotka sopisivat jäteastiaan. Luethan lajittelu- ja käyttöohjeet.

Ekopisteet

Vuoreksessa on useita ekopisteitä. Kaikissa ekopisteissä kerätään metallia ja lasia. Osassa lisäksi pahvia ja kotitalouksien muovipakkauksia. Löydät ekopisteet kierrätys.infosta.

Vuoreksen jäteasema

Jateasemat.fi sovelluksen avulla voit asioida Vuoreksen jäteasemalla myös itsepalveluaikoina. Sovelluksella avataan jäteaseman portti ja maksetaan maksulliset jätteet. Aloita rekisteröitymällä sovelluksen käyttäjäksi.

Putkikeräysalueen asukkaat voivat viedä maksutta putkeen sopimattomien sekajätteiden pienerät (max 240 litran jäteastiaa vastaava määrä) Vuoreksen jäteasemalle jäteasemanhoitajan ollessa paikalla. Ota putkikeräystägi mukaan. Katso isompien jätemäärien ja muiden jätteiden hinnat

Häiriö järjestelmässä – soita huoltoon

HH-Kiinteistöpalvelut päivystää ympäri vuorokauden numerossa 010 3950 395. Soita huoltoon vikatilanteessa. HH-Kiinteistöpalvelut ottaa ilmoituksia vastaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten ethän jätä vikailmoitusta Pirkanmaan Jätehuollon palautelomakkeella.