Siirry sisältöön

Koulutehtäviä, 1

Roska-akatemia, alakoulut

Bioman -musiikkiteatteriesitys

Tarjoamme maksuttoman Bioman-teatteriesityksen 1.-2.-luokkalaisille. Opettajat voivat tilata esityksen koululle tai voitte katsoa sen luokassa videolta. Biomanin sivuita löydät myös musiikkia luokan lauluhetkeen. Kutsu apuun Bioman!

Pelataan tunnilla!

Oletko sinä kierrätyskingi vai biolajittelun mestari? Haluaisitko oppia pelaamisen kautta ruokahävikistä tai kuluttamisesta? Olemme tehneet useita pelejä, joita voi pelata kännykällä tai tietokoneella. Tutustu peleihimme.

Tulosta tehtäviä

Sanaristikoita, sokkeloita, väritystehtäviä. Tulosta luokallesi kierrätyspuuhaa.

Lajittelupelikortit

Pelissä lajitellaan erilaiset roskat oikeisiin jäteastioihin ja opitaan, mitä lajitelluista jätteistä valmistetaan. Tulosta kortit (pdf).

Tähteitä nolla!

Järjestämme yhdessä Ekokumppaneiden kanssa vuosittain ruokajätekampanjan alakouluille. Kampanjasivuilta löytyy mm. aamunavaus aiheesta ja tulostettavia julisteita kouluille.

Olisiko teidän koulunne Zero Waste -koulu?

Ekokumppaneiden sivuilta löydät mm. oppitunti- ja työpaja-aiheita, julisteita, somekuvia ja muita kampanjamateriaaleja. Kohti Zero Waste -koulua.

Yrityskylä kuutosille

Olemme mukana Pirkanmaan Yrityskylässä, jossa kuudesluokkalaiset tutustuvat muun muassa raaka-aineiden lajittelupisteeseen.

Lisätiedot: lajitteluneuvonta(at)pjhoy.fi