Katso ohjeet biojäteastian ja kimpan tilaukseen – tilauksissa ruuhkaa | Pjhoy Siirry sisältöön

Katso ohjeet biojäteastian ja kimpan tilaukseen – tilauksissa ruuhkaa

Henkilö laittaa biojätteitä paperiseen biojätepussiin

16.8.2023 Bioastioiden tilauksissa on ruuhkaa ja astian toimitus kestää normaalia pidempään. Tee tilaus vain kerran. Se otetaan vastaan ja saat sähköpostiisi kuittauksen, kun tilaus etenee. Biokimppojen käsittelyssä voi mennä useita viikkoja. Tilauksen tehtyäsi olet hoitanut asian osaltasi kuntoon ja voit odotella rauhassa yhteydenottoamme.

Biojätteen lajitteluvelvoite

Biojätteen lajitteluvelvoite laajenee koskemaan kaikkia asuinkiinteistöjä, myös vapaa-ajan asuntoja, yli 10 000 asukkaan keskustaajamassa Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa ja Ylöjärvellä 1.9.2023.

Alueellisen jätehuoltoviranomaisen kartasta voit osoitehaulla tarkistaa kuuluuko kiinteistösi alueelle.

Tilaa jäteastia nyt

Lisää tietoa löydät linkkien takaa

Entä kompostointi?

Voit myös kompostoida biojätteesi. Silloin et tarvitse biojäteastiaa. Tee kompostointi-ilmoitus jätehuoltoviranomaiselle.

Ilmoitus koskee kaikkia kiinteistöjä, myös vapaa-ajan asuntoja, koko Pirkanmaan Jätehuollon toimialueella eli seuraavissa kunnissa: Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.