Siirry sisältöön

Uusi suurkiinteistö putkikeräysalueelle

Rakennusyhtiöt ja taloyhtiöt

Vuoreksen alueella Tampereella on käytössä jätteen putkikeräysjärjestelmä (lukuun ottamatta Mäyränmäen aluetta). Putkijärjestelmää rakennetaan myös Ranta-Tampellaan. Tälle sivulle on koottu ohjeita rakennusyhtiöille ja taloyhtiöille.

Asuntoyhtiöt ja -säätiöt sekä muut kiinteistöyhtiöt tulevat Pirkan Putkikeräys Oy:n tai Ranta-Tampellan Putkikeräys Oy:n B-osakkaiksi ja maksavat osakkeiden lisäksi kertaluontoisen liitäntämaksun.

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@pjhoy.fi

1. Osakemerkinnät ja liittyminen putkijärjestelmään

Asuntoyhtiöt ja -säätiöt sekä muut kiinteistöyhtiöt merkitsevät Pirkan Putkikeräyksen tai Ranta-Tampellan Putkikeräyksen osakkeita suhteessa tontin rakennusoikeuden kerrosneliöihin. Osakkeita merkitään kahdessa erässä ja lisäksi maksetaan liitäntämaksu ja solmitaan liityntäsopimus. Myös liitäntämaksu perustuu rakennusoikeuden kerrosneliöihin.

Yhteyshenkilöinä toimivat taloushallinnon asiantuntija Maarit Laikko (ensisijainen) ja viestintäasiantuntija Paula Pokkinen (varahenkilö).

2. Putkijärjestelmän rakentamiseen liittyvät asiat

Yhteyshenkilönä toimii projekti-insinööri Tero Lehti (Vuores) ja rakennuttamispäällikkö Hannu Koisti (Ranta-Tampella).

3. Tunnisteavaimet ja asukasohjeet

Putkikeräyksen syöttöpisteiden luukut avautuvat sähköisillä tunnisteavaimilla. Uusien kiinteistöjen avaimet noudetaan muuttopäivän tuntumassa Pirkan Putkikeräyksen/Pirkanmaan Jätehuollon toimistolta. Avaimet voi luovuttaa asukkaille huoneistojen avainten kanssa. Avaintiedustelut logistiikkakoordinaattori Piia Kuusinen.

Taloyhtiökohtaiset asukasohjeet toimittaa Paula Pokkinen.

4. Isännöitsijä- ja laskutusmuutokset

Muuttuneet isännöinti- ja jätemaksun laskutustiedot ilmoitetaan asiantuntija Tarja Järviselle.

Vuoreksen pientalojen liittymisohjeet